Cartea anului 2012 (pentru mine) a fost tradusă în franceză

Dacă mă citiţi cu atenţie (şi ştiu că o faceţi :D) aţi văzut deja că „Matei Brunul” de Lucian Dan Teodorovici este pe primul loc în topul cărţilor citite în 2012. Deci sunt sensibil, ca să zic aşa, când vine vorba despre cartea asta. Şi mă bucur de fiecare dată când cineva îmi spune că a citit-o sau că a cumpărat-o. Sau, cum este cazul de faţă, când aud că a fost tradusă şi că va bucura şi enerva (cei care aţi citit cartea ştiţi de ce spun asta) oamenii şi în altă limbă :))

Matei Brunul in franceza

Sursa

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cartea anului 2012 (pentru mine) a fost tradusă în franceză”

  1. Am vazut-o inca de cand ai facut lista. Crezi ca merge citita in Thassos, intr-o livada de maslini? Te intreb pen’ca ai citit si cartea, ai fost si-n Thassos. Si ma refer la varianta romaneasca, ca sa nu incurcam grecii cu francezii :)

    1. Cartea asta merita citita oriunde atata vreme cat o citesti corespunzator. O sa vezi, nu e o carte usoara, dar e splendida!
      Si noi analizam sa vedem cand gasim portita sa mergem in Thassos, ar fi culmea sa ne bem berile acolo :))

  2. Am inteles! Eu stiu deja cand sunt in Thassos: saptamanile 3-4 din august. Mai devreme nu putem pe motiv de examene la liceu pentru copiii din gasca celor cu care mergem. Anu’ trecut a avut Daria examen si ne-au asteptat ei :) Spor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)