A înviat Lecturi Urbane!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Haideţi, bre, că nu a trecut chiar aşa de multă vreme încât să nu mai ţineţi minte proiectul Lecturi Urbane. Nu cred că sunteţi chiar aşa de pensionari :)) Ce tumult era acum vreo doi ani pe tema asta… Cu cei pro, care propovăduiau această ispravă şi cu cei contrat care făceau praf iniţiativa şi băgau de alea cu hipsterism şi alea alea… Ce vremuri, bre Adriene… :))

No bun, revenind în actualitate: astăzi, joi 21 februarie, la 16.30 se întâmplă din nou. Eu nu o să pot ajunge, dar, dacă există cineva care se oferă să meargă în calitate de ambasador al Republicii Culturale Chineze la locul faptei şi să scrie apoi acilea despre cum a fost, eu o să îi dau „scrisorile de acreditare”, ce să mă fac cu ea/el :))

INVITATIE LECTURI URBANE PENTRU MAIL 19.02.2013

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “A înviat Lecturi Urbane!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)