Ca să vedeţi ce şcoală are Adrian Ciubotaru…

Îl ştiţi pe Adrian Ciubotaru. Dacă nu îl ştiţi, vă ofer şansa de a-l vedea în toată vastitatea sa în interviul pe care i l-am luat mai zilele trecute :)

Este ştiut faptul că maestru Ciubotaru are idei creţe. Una din ele se intitulează Lecturi Urbane şi se execută în felul următor: “Lecturi Urbane este un proiect de implicare civică iniţiat de civika.ro ce are scopul de-a promova lectura în locurile publice şi în mijloacele de transport în comun. Prima ediţie Lecturi Urbane va avea loc marti, 3 noiembrie 2009, ora 19:00. Ne vom întâlni la staţia de metrou Aviatorilor, iar prima ruta va fi Aviatorilor – Tineretului – Pipera.”

Ei bine, ca să revin la “şcoala” din titlu, Adrian m-a băgat cu de-a sila aprioric, ca să zic aşa, printre cei care vor participa în seara asta la prima ediţie a Lecturilor Urbane. Ca să vedeţi ce şcoală de PR inclus ca TVA are în el…

Oricum veneam, băăă strategule :)

5 comentarii la “Ca să vedeţi ce şcoală are Adrian Ciubotaru…

 1. lau Reply

  interesanta initiativa.

 2. Adrian Ciubotaru Reply

  Dragă Chinezu, îţi mulţumesc pentru reclama nemeritată. Este o gaşcă acolo la civika.ro care face treaba bine-bine, eu sunt doar PR-ul.

  Mă bucur că ne vei onora cu prezenţa şi abia aştept diseară să citim şi să oferim cărţi în metrou.

 3. Cosmin Reply

  La metrou Aviatorilor unde mai exact? :) Presupun ca jos, pe peron? Stiu, asta e o intrebare de genul “putem scrie cu pixul albastru doamna profesoara” – dar fiecare are momentele lui crete :)

 4. Andrei Rosca Reply

  Atata doar ca nu e prima editie si ca in prima a fost implicat si bookblog.ro. Detalii :)

 5. lecturi urbane « notele lui Vulupe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.