Nou: Tot ce trebuie să știi despre influencer marketing în 10 scurte filmulețe.

Ca să vedeţi ce şcoală are Adrian Ciubotaru…

Îl ştiţi pe Adrian Ciubotaru. Dacă nu îl ştiţi, vă ofer şansa de a-l vedea în toată vastitatea sa în interviul pe care i l-am luat mai zilele trecute :)

Este ştiut faptul că maestru Ciubotaru are idei creţe. Una din ele se intitulează Lecturi Urbane şi se execută în felul următor: “Lecturi Urbane este un proiect de implicare civică iniţiat de civika.ro ce are scopul de-a promova lectura în locurile publice şi în mijloacele de transport în comun. Prima ediţie Lecturi Urbane va avea loc marti, 3 noiembrie 2009, ora 19:00. Ne vom întâlni la staţia de metrou Aviatorilor, iar prima ruta va fi Aviatorilor – Tineretului – Pipera.”

Ei bine, ca să revin la “şcoala” din titlu, Adrian m-a băgat cu de-a sila aprioric, ca să zic aşa, printre cei care vor participa în seara asta la prima ediţie a Lecturilor Urbane. Ca să vedeţi ce şcoală de PR inclus ca TVA are în el…

Oricum veneam, băăă strategule :)

5 comentarii la “Ca să vedeţi ce şcoală are Adrian Ciubotaru…

 1. lau Reply

  interesanta initiativa.

 2. Adrian Ciubotaru Reply

  Dragă Chinezu, îţi mulţumesc pentru reclama nemeritată. Este o gaşcă acolo la civika.ro care face treaba bine-bine, eu sunt doar PR-ul.

  Mă bucur că ne vei onora cu prezenţa şi abia aştept diseară să citim şi să oferim cărţi în metrou.

 3. Cosmin Reply

  La metrou Aviatorilor unde mai exact? :) Presupun ca jos, pe peron? Stiu, asta e o intrebare de genul “putem scrie cu pixul albastru doamna profesoara” – dar fiecare are momentele lui crete :)

 4. Andrei Rosca Reply

  Atata doar ca nu e prima editie si ca in prima a fost implicat si bookblog.ro. Detalii :)

 5. lecturi urbane « notele lui Vulupe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.