Ca să vedeţi ce şcoală are Adrian Ciubotaru…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îl ştiţi pe Adrian Ciubotaru. Dacă nu îl ştiţi, vă ofer şansa de a-l vedea în toată vastitatea sa în interviul pe care i l-am luat mai zilele trecute :)

Este ştiut faptul că maestru Ciubotaru are idei creţe. Una din ele se intitulează Lecturi Urbane şi se execută în felul următor: “Lecturi Urbane este un proiect de implicare civică iniţiat de civika.ro ce are scopul de-a promova lectura în locurile publice şi în mijloacele de transport în comun. Prima ediţie Lecturi Urbane va avea loc marti, 3 noiembrie 2009, ora 19:00. Ne vom întâlni la staţia de metrou Aviatorilor, iar prima ruta va fi Aviatorilor – Tineretului – Pipera.”

Ei bine, ca să revin la “şcoala” din titlu, Adrian m-a băgat cu de-a sila aprioric, ca să zic aşa, printre cei care vor participa în seara asta la prima ediţie a Lecturilor Urbane. Ca să vedeţi ce şcoală de PR inclus ca TVA are în el…

Oricum veneam, băăă strategule :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ca să vedeţi ce şcoală are Adrian Ciubotaru…”

  1. Dragă Chinezu, îţi mulţumesc pentru reclama nemeritată. Este o gaşcă acolo la civika.ro care face treaba bine-bine, eu sunt doar PR-ul.

    Mă bucur că ne vei onora cu prezenţa şi abia aştept diseară să citim şi să oferim cărţi în metrou.

  2. La metrou Aviatorilor unde mai exact? :) Presupun ca jos, pe peron? Stiu, asta e o intrebare de genul “putem scrie cu pixul albastru doamna profesoara” – dar fiecare are momentele lui crete :)

  3. Pingback: lecturi urbane « notele lui Vulupe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)