Acesta este un advertorial pentru bizcaf.ro

De ce am ales acest titlu? Pentru că este perfect adevărat ce spun acolo, adică este un advertorial pentru bizcaf.ro. Şi fac această precizare aşa – e drept, poate un pic mai agresiv ca de obicei – aşa cum v-am obişnuit să precizez când am postări care participă la o campanie.

Categoria care îmi place cel mai mult din site este „Animale„, unde găsim 1533 de anunţuri. Dintre care 260 sunt animale de fermă. Ocazie cu care aflu că o oaie costă 470 lei sau un porc vietnamez costă 400 lei. Bine, aţi putea întreba, dar la ce te ajută informaţiile astea? Nu aş putea să spun exact :)) Poate pentru că îmi satisface pe unndeva curiozitatea, dorinţa de a afla ceva nou, cine ştie. Cert este că, vorba lui Murgeanu, când am început să caut pe bizcaf.ro printre anunţuri, apoi tot am mai descoperit câte ceva. Şi apoi altceva. Şi apoi altceva. Până am zis „gata, chinezule, stop joc, apucă-te să scrii despre” :))

Şi dacă la animale lucrurile sunt simpatice, ca să zic aşa, interesant mi s-a părut ce am găsit la „Comunitare„. Adică inclusiv faptul că cineva doreşte să cumpere „bază de date lecţii prelucrarea lemnului” sau altcineva îşi oferă serviciile de acordeonist la nuntă :)) Favoritul meu din anunţurile pe care le-am văzut acolo este acesta, al cuiva care îşi caută parteneri de sport :)

Ce mai trebuie să ştiţi despre bizcaf.ro:

bizcaf.ro face parte din EpsilonSys Software Inc., care este unul din liderii cercetării în “Artificial Intelligence” din America de Nord, iar căutarea pe BizCaf.ro beneficiază de tehnologii de căutare dezvoltate în laboratoarele de cercetare ale Grupului EpsilonSys , cu performanțe similare  marilor motoare de căutare.

Lansarea versiunii pentru mobil a siteului de anunțuri gratuite bizcaf.ro aduce acest proiect al companiei canadiene EpsilonSys mai aproape de utilizatorii săi. Acest proiect demarat în 2011 beneficiază de tehnologii de ultimă oră pentru a asigura buna funcționare a aplicației și un grad înalt de satisfacție a utilizatorilor. Module precum “Fraud detection”, “Spam detection” beneficiază de algoritmi și reguli special dezvoltate pentru limba română.

EpsilonSys pregătește în laboratoarele de cercetare încă două noi proiecte dedicate pieței din România ce vor fi lansate în primăvara acestui an.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Acesta este un advertorial pentru bizcaf.ro”

  1. Pingback: Hai să învăţăm 2.0 împreună: cum alegi bloggerii pentru o campanie • Chinezu

  2. E foarte ok bizcaf. Ca si olx sau tocmai de altfel dar mie imi place si anunturili.ro e un site nou de anunturi fara categorii de „mizerii” bine moderat si cu un aspect aerisit foarte clean
    Voi ce parere aveti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)