Vă mulţumesc pentru cei 1000 de euro. De fapt, pentru tot :)

Staţi un pic să îmi găsesc cuvintele… Pentru că sunt foarte emoţionat. Ca urmare stau de câteva minute în faţa tastaturii şi nu ştiu cum să încep. Nici acum nu ştiu. Dar am zis să mă apuc să scriu. Orice. În speranţa că o să îmi vină apoi în minte cum să înşir mai departe cuvintele…

Hai să mai trag un pic de timp. Sau cum să îi zic… Şi să vă spun de ce sunt foarte emoţionat. Explicaţia este foarte simplă: atunci când reuşesc să fac un bine cuiva, oricât de mic ar fi acel bine, mă emoţionez. Pentru că la mine aşa funcţionează sistemul coraconistic, dacă pot să fac un bine, cum păcatele mele să nu îl fac? :)

Bun, hai că tot scriind mi-am revenit un pic. Şi pot să încep cu lista de mulţumiri. Deşi ştiu că iar mă emoţionez când văd atâţia oameni care au participat la ce am a vă spune. Aşadar,

Mulţumesc celor OTP Bank pentru că aţi avut sufletul atât de mare încât să faceţi o campanie din care principalii câştigători să fie cauzele pe care noi, cei care am participat cu mare drag la ea, le-am ales. Respect!

Mulţumesc lui Dan Costea şi întregii echipe de la DDB România pentru ideea campaniei şi pentru că au avut încredere în noi să o facem aşa cum am crezut că e mai bine. Respect!

Mulţumesc Alinei de la TVdece.ro pentru că a pus atât de mult suflet în această campanie şi pentru că a fost o plăcere să pierd în faţa cauzei pe care a susţinut-o ea :) Respect!

Mulţumesc lui Vlad Petreanu pentru eleganţa pe care a dat-o acestei campanii şi pentru că a decis să se implice :) Respect!

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi sprijinit toate cauzele şi mă înclin în faţa voastră. Respect!

De ce adresez toate aceste mulţumiri? Pentru că am luat locul II în competiţia OTP Mentor, adică tabăra lui Ghiorghi Filip de la Fundaţia Motivation primeşte 1000 de euro din partea OTP Bank. Cum să nu mă emoţionez când scriu rândurile astea? Puteţi zice orice vreţi despre mine… :)

Mai mult, am fost impresionat de reacţiile mai multor oameni – cu adevărat oameni! – care au spus că vor şi ei să contribuie, atât cât pot, pentru a face ca această tabără pentru persoanele în scaun rulant să poată să aibă loc. Totul pornind de la această campanie. Mi se pare extraordinar…

Mai mult nu mai ştiu ce să vă zic. Doar să vă mulţumesc din nou. Şi din nou. Mereu :)

16 comentarii la “Vă mulţumesc pentru cei 1000 de euro. De fapt, pentru tot :)

 1. Chitu Stefan Răspunde

  Felicitari pentru succesul obtinut :P

 2. Catalin Răspunde

  Felicitari pentru implicare! Felicitari pentru realizare!

 3. zoltybogata Răspunde

  Bravo, este și așa bine, dacă nu era nimic? Multă sănătate

 4. Giulia Răspunde

  Felicitari! La mai multe victorii de acest fel! :)

 5. Ana Răspunde

  Felicitari!

 6. RazvanHimself Răspunde

  Foarte tare, felicitari!

 7. albinuta veninoasa Răspunde

  Felicitari ! Este bine, data viitoare o sa avem timp sa ne mobilizam.

 8. psi Răspunde

  ioooi! brava, brava om cu suflet frumos ce eşti! :)

 9. Tudor Răspunde

  Felicitari

 10. eurodeal Răspunde

  felicitari si mult succes pe viitor!cred ca aveti sanse de reusita si la alte proiecte!Inca o data mult succes!

 11. Ciprian Pardau Răspunde

  Sa ne bucur de asemenea moment si in cazul celo 20%…

 12. Sorin Voiculescu Răspunde

  Felicitări ! :)

 13. Adrian Răspunde

  o mica multumire catre tine + am adaugat si eu bannerul pentru campania 20% http://nolimitevolution.blogspot.ro/2012/12/exista-si-bloggeri-cu-suflet.html

 14. Anterevelionan « Blog de Tury

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: