Vă mulţumesc pentru cei 1000 de euro. De fapt, pentru tot :)

Staţi un pic să îmi găsesc cuvintele… Pentru că sunt foarte emoţionat. Ca urmare stau de câteva minute în faţa tastaturii şi nu ştiu cum să încep. Nici acum nu ştiu. Dar am zis să mă apuc să scriu. Orice. În speranţa că o să îmi vină apoi în minte cum să înşir mai departe cuvintele…

Hai să mai trag un pic de timp. Sau cum să îi zic… Şi să vă spun de ce sunt foarte emoţionat. Explicaţia este foarte simplă: atunci când reuşesc să fac un bine cuiva, oricât de mic ar fi acel bine, mă emoţionez. Pentru că la mine aşa funcţionează sistemul coraconistic, dacă pot să fac un bine, cum păcatele mele să nu îl fac? :)

Bun, hai că tot scriind mi-am revenit un pic. Şi pot să încep cu lista de mulţumiri. Deşi ştiu că iar mă emoţionez când văd atâţia oameni care au participat la ce am a vă spune. Aşadar,

Mulţumesc celor OTP Bank pentru că aţi avut sufletul atât de mare încât să faceţi o campanie din care principalii câştigători să fie cauzele pe care noi, cei care am participat cu mare drag la ea, le-am ales. Respect!

Mulţumesc lui Dan Costea şi întregii echipe de la DDB România pentru ideea campaniei şi pentru că au avut încredere în noi să o facem aşa cum am crezut că e mai bine. Respect!

Mulţumesc Alinei de la TVdece.ro pentru că a pus atât de mult suflet în această campanie şi pentru că a fost o plăcere să pierd în faţa cauzei pe care a susţinut-o ea :) Respect!

Mulţumesc lui Vlad Petreanu pentru eleganţa pe care a dat-o acestei campanii şi pentru că a decis să se implice :) Respect!

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi sprijinit toate cauzele şi mă înclin în faţa voastră. Respect!

De ce adresez toate aceste mulţumiri? Pentru că am luat locul II în competiţia OTP Mentor, adică tabăra lui Ghiorghi Filip de la Fundaţia Motivation primeşte 1000 de euro din partea OTP Bank. Cum să nu mă emoţionez când scriu rândurile astea? Puteţi zice orice vreţi despre mine… :)

Mai mult, am fost impresionat de reacţiile mai multor oameni – cu adevărat oameni! – care au spus că vor şi ei să contribuie, atât cât pot, pentru a face ca această tabără pentru persoanele în scaun rulant să poată să aibă loc. Totul pornind de la această campanie. Mi se pare extraordinar…

Mai mult nu mai ştiu ce să vă zic. Doar să vă mulţumesc din nou. Şi din nou. Mereu :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Vă mulţumesc pentru cei 1000 de euro. De fapt, pentru tot :)”

  1. Pingback: OTP sponsorizează 3 cauze susţinute de cititorii a 3 bloguri

  2. Pingback: Apocalipsicală feisbuchistă :)) « Blog de Tury

  3. Pingback: Anterevelionan « Blog de Tury

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)