Cam aşa arată un automat de colinde

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Noroc că ne-a filmat Haotik. Pentru că altfel aţi fi ratat o şansă imperială de a ne vedea cum prestăm la automatul de colinde powered by Coca Cola :)) Eram la Social Media Snow Camp, fireşte, acest prilej de desfătare 2.0 şi de degrabă aplecare spre studiu şi conspecţie introspectivă :D Menţionez că ar fi fain să vă uitaţi dacă şi când ajunge automatul cu pricina la voi în oraş şi, dacă sunteţi bloggeri, să daţi un ochi la prea frumoasa campanie pe aceeaşi temă.

Uite că la Iaşi a ajuns deja, iar şefa colindătorilor, Anda, ne transmite de la faţa locului un emoţionant mesaj, din suflet, aşa cum este ea, toată numai suflet :) Film şi foto: Iustin.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cam aşa arată un automat de colinde”

  1. Pingback: Automatul de colinde – Ovidiu Sîrb

  2. Pingback: Cele mai bune 10 inovatii ale anului 2012 | M A N A F U *

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)