Foarte faină îmi pare iniţiativa Cobzality

Aşa îmi place când văd oameni de mare angajament care vor să facă ceva şi chiar fac. Sunt cei care nu numai că nu sunt mulţumiţi cu stare de fapt, ci şi pun mâna pe problemă, ca să zic aşa, ca să schimbe ceva. Sunt cei care împing lucrurile înainte.  Sunt cei pe care eu îi salut din toată inima. Şi alături de care, cu voia dumneavoastră, defilez şi eu :)

Un astfel de proiect îmi pare Cobzality. Nu îi ştiu pe cei care l-au iniţiat. Cu regret spun că nu am auzit de ei până acum (asta e vina mea, aşa să înţelegeţi). Dar nici nu contează aşa de mult. Ce este important este că imediat ce am văzut comunicatul pe care l-am primit (îl aveţi mai jos, dacă vreţi să îl folosiţi), am simţit nevoia să salut proiectul şi să scriu aceste rânduri. Pentru că îmi pare că iniţiatorii Florin Romașcu și Robert Magheți fac parte din acea categorie de oameni despre care vă spuneam mai sus.

Ce înseamnă Cobzality? Pe scurt (căci pe lung găsiţi în comunicat): nişte nebuni faini care o să cânte la o gamă de instrumente de percuție, trompetă, caval, nai, plus sunete de sintetizator :) Ca să nu mai spun că vocile și liniile melodice sunt înregistrări vechi, unele dintre ele depășind jumătate de secol. Abia aştept să aud cum sună!

Alături de Florin Romașcu și Robert Magheți, din Cobzality fac parte Sebastian Burneci, Victor Mihăilescu, Bianca Purcărea și Cristian Moroianu. Primul clip al trupei, „Paparudă Rudă„, o să fie lansat pe 1 Decembrie 2012, aşa că fiţi pe fază.

Cobzality – mandri ca sunt romani

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)