Aceştia sunt pasionaţii care au câştigat machetele Renault Clio

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunteţi de acord cu mine că oamenii pasionaţi sunt foarte frumoşi? Zilele trecute aţi putut vedea câţiva astfel de pasionaţi când v-am provocat să îmi spuneţi despre pasiunile voastre. Chiar vă invit să citiţi ce au spus ei acolo, căci sunt postări însine, nu comentarii :) Le mulţumesc şi aici pentru pasiunea pe care au pus-o în a scrie despre pasiunea lor!

Mi-a fost greu să aleg 3 comentarii. Căci cum să alegi într-o pasiune sau alta? Dar astea erau regulile aşa că a trebuit să mă decis. Iar cei trei câştigători ai simpaticelor machete Renault Clio sunt: Miruna Leonte, Călin Oşan şi Marius Raczek. Felicătări, dragilor! Şi mulţumesc tuturor pentru participare şi pentru pasiune! Cu mulţumiri  Renault România pentru aceste premii şi pentru deschiderea către lumea blogosferică :)

Bun, chestiunile adminstrative, ca să zic aşa, fiind rezolvate, am datoria de onoare, cum ar veni, să vă povestesc câte puţin despre noul Renault Clio. Care, pe lângă că arată foarte bine (serios, uitaţi-vă la el, jucaţi-vă cu 360-ul de aici şi recunoaşteţi că l-aţi lua la o tură :D), vine şi cu un preţ chiar ok, adică să dai 10.200 de euro pentru o echipare bună e chiar ok, cum spuneam. Iar ca tehnologie, deja cunoaştem motoarele economice şi eco ale companiei, căci m-am dat cu câteva din ele :) Iar pe partea de mândrie naţională vă spun că România este printre primele ţări din Europa unde noul Renault Clio a intrat pe piaţă, încă din luna octombrie.

O să ajung, la un moment dat, să fac şi un test-drive cu el şi o să vă zic despre feelingul pe care îl ai când eşti într-o frumuseţe de asta mică :D Până atunci, dacă apucaţi voi să o conduceţi primii, să veniţi să îmi spuneţi cum a fost. Căci, desigur, sunt curios :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Aceştia sunt pasionaţii care au câştigat machetele Renault Clio”

  1. Pingback: Unii oameni sunt, aşa, nu ştiu cum... • Chinezu

  2. Fascinanta fotografia asta cu caslee ce existau pe locul actualului magazin Unirea. Am mai vazut, mai demult, pe net o poza cu magazinul nou construit si alaturi de care, spre strada Calarasi, se mai vedea inca una din caslee vechi. Poza era facuta dinspre actuala I.C.Bratianu. Din pacate nu mi-am pastrat linkul si nu o mai gasesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)