Ia să văd câţi dintre voi aşteptaţi să vină Hobbitul în zonă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

And the winner is… Andra Iacob. Căci modul în care face mişto de Gollum că inelul este la ea, nu la el m-a încântat :)) Am rugat-o să îmi răspundă la întrebarea „Dacă ar fi să îi dai un nume românesc cu lui Gollum, care ar fi acela?”.

Răspunsul ei: Primul lucru care mi-a venit in cap a fost pe modelul „ala negru de respira greu”, anume „Ălă micu obsedat de inel”. Apoi mi-am adus aminte ca avem si noi in romana un termen asemanator: „golem”. Dar termenul vinde dintr-o legenda iudaica in care un rabin a dat viata unui montru (golem) pe care a trebuit sa-l omoare deoarece devenise periculos. Deci, nu prea ar avea treaba, decat din ratiuni de asemanare sonora. Altfel, daca as fi sa ma iau dupa cum arata i-as zice „Stafidă” sau dupa unde isi duce veacul „Peșterilă” :))

—————————————-

Later edit: Ia uitaţi ce bine îi şade lui Gollum cu Adriana Mihăilescu :))

Şi Ana-Florina Fecioru mi-a trimis o poză :)

Şi Andra Iacob a avut o întâlnire de mare angajament :D

————————————

Încep această postare direc, abrupt şi fără nici un fel de avertisment printr-un sondaj. După care vă spun ce am de spus. V-aş ruga să votaţi, căci după aia mă voi adresa doar unei categorii dintre cei care mi-aţi făcut onoarea să votaţi :)

[polldaddy poll=6695320]

Bun, acum mă adresez celor care au votat cu „Da”. Căci şi eu mă încadrez categoric în această categorie, căci m văzut „Lord of the Rings” de vreo 5 ori. M-aş adresa şi celor care au votat „Nu”, dar zău dacă aş ştii ce să le spun… Căci mi-e greu să înţeleg ce nu poate să îţi placă la o asftel de mega-ispravă cinematografică şi nu numai (nebunia pe care a stârnit-o în foarte multe industrii este studiu de caz în multe universităţi).

V-am provocat la o astfel de aducere aminte pentru că ştiu că abia aşteptaţi să vină şi „Hobbitul„, adus la noi de Forum Film România, compania care a lansat şi cineforum.ro. Ocazie cu care, desigur, cei mai mulţi dintre noi simţim o imperioasă nevoie să vedem toată seria „Lord of the Rings”, aşa, de culoare, fireşte :D

(Fac o mică paranteză şi vă spun că mi-a crescut inima când Alex al meu, la 13 ani jumate, mi-a spus că abia aşteaptă să citească şi să vadă Hobbitul şi m-a întrebat daca trebuie să citească/vadă „Lord of he Rings” înainte. I-am spus că nu trebuie neapărat, dar că mi-ar face mare plăcere să ne uităm împreună la toată seria. El a zis „da, clar”, moment în care am înţeles că a crescut băiatul lui tati…. Apropo de crescut – paranteză în paranteză – Alex este în juriu la Kinodiseea. Of, cum trece vreme…)

Revenind. Am o invitatie dublă la premiera filmul „Hobbitul” pentru voi, care va avea loc undeva între 7 şi 14 decembrie. Iar pentru asta trebuie să mă ajutaţi. Dacă nu pentru invitaţie, măcar pentru că vă sunt simpatic. Iar, dacă nu pentru că vă sunt simpatic, pentru că sunteţi voi de treabă :))

Ideea este aşa: eu sunt plecat din Bucureşti în perioada asta, aşa că am nevoie de voi să mergeţi în Piaţa Universităţii, la una din locaţiile pe care le găsiţi aici, şi să faceţi măcar o poză cu măcar una din statuile pe care le găsiţi acolo. Vă daţi voi seama care sunt, că nu toată ziua vin hobbiţii în oraş, cum ar veni :)) Bine, cel mai fain ar fi să faceţi poza cu voi lângă statuie, ca să vă pot pune acilea pe blog, să vă fac de mândră minune la lume :))

Precizez că toate pozele o să fie puse acile pe blog la mine, cu o scurtă declaraţie din partea celor care îmi trimit pozele (o să vedeţi voi ce vă întreb când o să povestim pe mail :D). Şi dintre toate aceste poze voi alege pe cea/cel care va câştiga invitaţia dublă.

Pozele le puteţi pune direct în comentariu sau mi le puteţi trimite pe cristi.china at gmail.com. Aştept pozele voastre până pe 25 noiembrie, ora 23.59.

Succes, hobiţilor, succes! :D

PS Am încă un premiu pentru voi, cartea Hobbitul. Dar pentru asta vă invit în Republica Culturală Chineză :) Iar invitaţii duble puteţi câştiga şi dacă intraţi în aplicaţia specială a filmului.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Ia să văd câţi dintre voi aşteptaţi să vină Hobbitul în zonă”

  1. Pingback: Am pentru voi cartea Hobbitul. Vă tentează? :) • Republica Culturală Chineză

  2. Trilogia Stapanul Inelelor este marea mea dragoste atat literara, cat si cinematografica. Am vazut filmele de vreo 30 de ori in parte, stiu si replicile pe de rost la varianta extended :)) Nu sunt socata ca a luat atatea Oscaruri. Deabea astept sa vad Hobbitul!! Si clar ma voi lupta pentru invitatia aia dubla!

  3. E inexplicabil ca poti vedea aceasta trilogie de atat de multe ori si sa traiesti aceleasi sentimente pe care le ai avut cand ai vizionat pentru prima oara! De ce nu ma plictisesc? Plus ca nu tine cont de varsta!Gasesc ca este cel putin comic sa te faca sa ti doresti sa fi elf, vrajitor sau mai stiu eu ce, iar tu sa fi la a doua tinerete!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)