A apărut o nouă agenţie: 8team

De astăzi, mediul digital de pe la noi are un nou apt combatant, adicătelea 8team. Care este scopul şi durata vizitei? Din ce înţeleg eu USP-ul este optimizarea procesului de conversie în mediul digital. Tradus mai pe româneşte înseamnă că băieţii te pot ajuta să nu cheltui 3500 de euro pe google adwords sau pe facebook ads sau pe orice mai vrei tu să dai nişte bani, ci doar 2500, că tot cu aceleaşi rezultate te alegi. Sau, dacă tot ai ăia 3500 de euro, ei îţi arată cum să scoţi tot untul din ei şi să îţi mai şi rămână de o juma de felie. Cel puţin asta este în teorie. Şi chiar înclin să cred că ştiu ce fac. Deşi – în pur stil 2.0 :D – îmi bazez acest hunch pe ce a zis tovarăşul Mugur, căci el este cel care m-a tras de mânecă să îmi spună despre the new kid in town.

Aveţi şi comunicatul oficial, unde puteţi găsi toate informaţiile alea pe care nu îmi place mie să le pun pe blog  pentru că sunt prea oficiale :))

In rest, evident că urez succes lucrărilor 8team (acum am dat link către blog, că au şi de ăla :D) pe ramură digitală şi să ne vedem cât de repede la un congres de ăsta în care oamenii muncii să mai presteze şi o bere, căci şi aia e muncă, zău aşa :D

CP_Leo Burnett lanseaza 8team

2 comentarii la “A apărut o nouă agenţie: 8team

  1. Loredana Răspunde

    imi place grafica site-ul. asta la prima vedere.

  2. Loredana Răspunde

    site-ului*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: