Se reia ”La Antipa, în spatele uşilor închise”

Sâmbătă, 6 Octombrie, începând cu orele 11.00, așteptăm toți curioşii, elevi şi adulţi, la prima conferinţă din cadrul cunoscutului program anual, interactiv şi interdisciplinar ”La Antipa, în spatele uşilor închise”. Prima întâlnire din această toamnă va începe cu invitaţia muzeografilor Maria Bezede şi Diana Alexandra Ion – specialişti în ateliere de educaţie nonformală – de a participa la unul din atelierele marca Antipa.

Atelierul se bazează pe ideea interactivităţii. Departe de a fi o conferinţă, după tiparul cu care v-aţi obişnuit, vă va da ocazia de a descoperi prin joc adevăruri din natură. Tema atelierului este adaptarea în lumea vieţuitoarelor. În mediul de viaţă adaptarea prin camuflaj, imitaţie, comportament specific fac diferenţa între viaţă şi dispariţie.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail florentina at antipa.ro

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)