Se reia ”La Antipa, în spatele uşilor închise”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Sâmbătă, 6 Octombrie, începând cu orele 11.00, așteptăm toți curioşii, elevi şi adulţi, la prima conferinţă din cadrul cunoscutului program anual, interactiv şi interdisciplinar ”La Antipa, în spatele uşilor închise”. Prima întâlnire din această toamnă va începe cu invitaţia muzeografilor Maria Bezede şi Diana Alexandra Ion – specialişti în ateliere de educaţie nonformală – de a participa la unul din atelierele marca Antipa.

Atelierul se bazează pe ideea interactivităţii. Departe de a fi o conferinţă, după tiparul cu care v-aţi obişnuit, vă va da ocazia de a descoperi prin joc adevăruri din natură. Tema atelierului este adaptarea în lumea vieţuitoarelor. În mediul de viaţă adaptarea prin camuflaj, imitaţie, comportament specific fac diferenţa între viaţă şi dispariţie.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail florentina at antipa.ro

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)