Încă o instituţie de control în România: Agenţia de Print

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu o lună vă întreb ce credeţi voi despre o chestiune. Acum respectiva chestiune s-a lămurit. Dar nu în toalitate, după cum puteţi vedea mai jos. Adică am aflat care e faza cu „vin controalele” în sensul că ele tocmai ai venit, adică s-a înfiinţat Agenţia de Print, care, din 24 septembrie, va începe controalele în Timişoara, deocamdată, în sensul că „inspectorii isi rezerva dreptul de a inspecta si certifica datele primite de la utilizatorii de tipar, stabilind daca acestea indeplinesc conditiile minime tipo-calitative in conformitate cu legislatia in vigoare”.

Ba mai mult, ca să tremure şi mai tare hârtia pe noi, aflăm că, în conformitate cu ceva decizie a UE, „statele membre si candidate trebuie sa defineasca si sa implementeze pana la finalul lui 2012 un sistem national de asigurare a calitatii in tipar. De asemenea, responsabilitatea primara pentru asigurarea calitatii revine unei singure institutii – Agentia de Print, pentru Romania.”

No poftim, ce să mai credem noi despre asta?!

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Încă o instituţie de control în România: Agenţia de Print”

 1. Eu cred ca e o initiativa foarte buna. Ca si Politia Animalelor. Inca un ONG pe care poti sa-l scoti in suturi din curte, daca nu esti fraier sa pui botu la vrajeala lor.

  I-auzi ia! „Echipa de inspectori ai Agentiei de Print va controla incepand cu 24 septembrie 2012 toate unitatile economice de pe raza municipiului Timisoara.” Sa-si controleze nevestele si amantele la culoarea desuurilor!

 2. Voi va tineti de glume? E 1 aprilie si n-am remarcat eu?

  Cum spuneam, „smecherii” astia de la Agentia de Print nu sint autorizati nici sa-si verifice amantele la albul imaculat al chiloteilor. Ca nevestele-i si iau la incins cu facaletul, daca ridica vreo pretentie de control.

  Ca o sa-si faca neste legitimatii cu tricolor, eventual niste uniforme cu chipiu… posibil. E plina lumea de escroci. Poate-si fac si chitantiere de amenzi. Poate gasesc si prosti care sa plateasca amenzi. Sau taxe de protectie, ca sa nu le alunge clientii.

  Da’ poate gasesc si pe unii mai nedusi la biserica, de-o sa puna paru pe ei.

 3. Exista APIA (Agentia de plati si interventie in agricultura). In aceasta agentie lucreaza 5.000 (cinci mii) de bugetari.
  Astia ofera tot felul de fonduri financiare fermierilor care lucreaza pamantul.
  Bugetarii acestia primesc spor de 75 % la salariu pentru ca „lucreaza cu fonduri europene”.
  Anul trecut au dat fonduri pentru de trei ori suprafata Romaniei. :)

 4. Pingback: Agentia de Print incepe oficial controalele: Ep. Aratarea la fata! | Calin Pascu - Daca tu crezi ca poti, sau nu, sigur ai dreptate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)