Unul din motivele pentru care îmi place trupa byron

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştiţi deja că sunt mare fan byron. Şi pentru că fac o muzică excelentă, dar şi pentru că (berea apă nu se face, mă înţelegeţi…) am ciocnit corespunzător nişte halbe cu băieţii din trupă, în special ci tovarăşul Dan şi cu tovarăşa Iulia (un PR excelent pentru gaşcă), repetate ocazii cu care am descoperit că sunt de mare angajament.

Dar, ca să revin la titlu, unul din motivele pentru care îmi place să mă duc să îi ascult/văd în concert este că vin permanent cu ceva nou. Spre exemplu, cam ce au făcut în weekend, pe Terasa Verona. Când au băgat un show acoustic aşa cum ştiu eu, doar că i-au avut alături pe cei din A Quattro Quartet, care au dat o notă excepţională întregului concert, precum şi pe surprinzătoarea voce Luiza Lan, despre care vom mai auzi. Iar combinaţia dintre toate acesteaa fost una spectaculoasă, drept pentru care declar că a fost una din cele mai reuşite sâmbete muzicale pe care le-am păţit în ultima vreme.

Şi ca să fie totul brici, declar pe propria răspundere că am rămas teribil de plăcut surprins de cei de la The Boxes, care atunci au oferit primul lor concert ever şi care ne-au încântat cu o muzică pe care mi-e greu să o cataloghez,  o mixtură de stiluri, dar totul prestat  pe sistemul chill, cu un rezultat încântător. Aş vrea tare mult să îi mai aud şi promit că o să îi urmăresc atent. E drept că – o zic pe aia dreaptă acum – nu ar fi trebuit să mă surprindă în asemenea hal, pentru că The Boxes este, practic, un fel de byron :)) Pentru că la chitară (şi nişte compoziţii excelente) este Costin, la bass este Dome şi la tobe Dănuţ, adică cei care prestează fermector în byron. Deci very like!

Sursa foto: pagina de facebook a trupei The Boxes

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Unul din motivele pentru care îmi place trupa byron”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)