Am făcut un târg cu trupa byron. Cu b de la bloggeri :D

Mă încăpățânez cu mare, mare, mare drag să promovez, atâta cât pot și io, muzica tovarășilor de la trupa byron. Pentru că e o muzică excepțională, în umila mea părere, dar și pentru că sunt niște oameni tare faini :)

Așa că am făcut un fel de deal cu băieții și cu Iulia, cea care le face impecabil PR-ul, și cu Codruț, managerul cu niște idei foarte crețe :D al trupei. Adică, de acum înainte, oriunde vor merge în țară să cânte, să căutăm, prin intermediul Republicii Culturale Chineze, un ambasador (hai că pot fi și mai mulți dacă bag io o pilă :D) care să primească invitație dublă la concert, să meargă să se simtă excelent ascultând muzica, apoi să stea la o poveste (și o bere, dar asta rămâne între noi :D) cu trupa și apoi să scrie cum i s-a părut toată isprava, aici, pe Republica Culturală Chineză.

Io zic că sună brici de brici :D

În acest moment am nevoie de ambasadori pentru concertul din Constanța și pentru cel din Târgoviște. Așa că dacă vreți să mergeți la concert, ziceți repede, că imediat începe :D

Caut ambasador pentru concertul de pe 20 mai de la Piatra Neamț, de la ora 20.30, în clubul Tequila Bowling. În condițiile prezentate mai sus. Așa că aștept solicitările voastre de acreditare din partea Republicii pe mailul cristi.china at gmail.com :)

4 comentarii la “Am făcut un târg cu trupa byron. Cu b de la bloggeri :D

 1. BogDan Răspunde

  Bre, lăsând byron, care au meritele lor, trebuia să apari aseară la Krypton. Vai de oasele mele bătrâne ce-a fost acolo :)) Impecabili, după 18 ani!

  PS – Mai încolo îţi populez chinezărismele cu cronica de la Vunk şi, dacă am cum azi, şi cu aia de la Krypton.

 2. Chinezu Răspunde

  @BogDan
  Sefu, am scos doamna sufletului meu in oras. Ca si la mine e mai mult decat impecabil dupa 16 ani :)

  • BogDan Răspunde

   Domnule, la mai mare, atunci! Şi felicitări, zic eu, pregătindu-mă să ajung la sume de gen :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: