Cum a fost la SkirtBike Baia Mare

Când am anunțat că va avea loc SkirtBike Baia Mare, vă întrebam dacă acest eveniment este o fiță sau o chestie faină. Acum nu vă mai întreb nimic, vă spun direct :)) Și vă spun că ce s-a întâmplat în Baia Mare a fost fain. După cum vă raportează mai jos Alina, într-o corespondență specială pentru chinezu.eu :D

N-am de gand sa va spun ca SkirtBike a ajuns printr-o fericita intamplare in Baia Mare, pentru ca nu cred in intamplari. SkirtBike s-a realizat din dragoste pentru mersul pe bicicleta, asa spun fetele. Iar eu am ajuns acolo, din dragoste pentru orasul meu.

Au fost in jur de 200 de persoane: doamne, domnisoare si domni, de la 3 la 70 de ani. Cred ca cea mai mare rasplata pentru noi, organizatorii, a fost faptul ca am reusit sa adunam lumea de pe strada la acest eveniment, intr-o dupa masa foarte calduroasa. Sponsorii nostri au venit ei spre noi, tot din dorinta de a sustine ceva frumos.

A fost o promenada a veseliei, a culorilor, a florilor si a moristilor. Iar cea mai frumoasa intrebare care mi-a fost adresata a fost „Pe cand urmatoarea editie?”. Sa va mai spun ca stiu fete care si-au cumparat bicicleta ca sa poata veni la eveniment? Sau sa va spun ca o gramada de oameni s-au oferit sa ma ajute sa-mi reamintesc mersul pe bicicleta?

Sincera sa fiu, Cristi, poti fi mandru de noi :) Alina Rad, Loredana Ionescu, Diana CherechesKinga Kalmar si Bogdan Stoica! Iti raportez din nou, anul viitor… pentru ca bucuria trebuie impartasita.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum a fost la SkirtBike Baia Mare”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)