24.07.2017

Cum a fost la SkirtBike Baia Mare

Când am anunțat că va avea loc SkirtBike Baia Mare, vă întrebam dacă acest eveniment este o fiță sau o chestie faină. Acum nu vă mai întreb nimic, vă spun direct :)) Și vă spun că ce s-a întâmplat în Baia Mare a fost fain. După cum vă raportează mai jos Alina, într-o corespondență specială pentru chinezu.eu :D

N-am de gand sa va spun ca SkirtBike a ajuns printr-o fericita intamplare in Baia Mare, pentru ca nu cred in intamplari. SkirtBike s-a realizat din dragoste pentru mersul pe bicicleta, asa spun fetele. Iar eu am ajuns acolo, din dragoste pentru orasul meu.

Au fost in jur de 200 de persoane: doamne, domnisoare si domni, de la 3 la 70 de ani. Cred ca cea mai mare rasplata pentru noi, organizatorii, a fost faptul ca am reusit sa adunam lumea de pe strada la acest eveniment, intr-o dupa masa foarte calduroasa. Sponsorii nostri au venit ei spre noi, tot din dorinta de a sustine ceva frumos.

A fost o promenada a veseliei, a culorilor, a florilor si a moristilor. Iar cea mai frumoasa intrebare care mi-a fost adresata a fost „Pe cand urmatoarea editie?”. Sa va mai spun ca stiu fete care si-au cumparat bicicleta ca sa poata veni la eveniment? Sau sa va spun ca o gramada de oameni s-au oferit sa ma ajute sa-mi reamintesc mersul pe bicicleta?

Sincera sa fiu, Cristi, poti fi mandru de noi :) Alina Rad, Loredana Ionescu, Diana CherechesKinga Kalmar si Bogdan Stoica! Iti raportez din nou, anul viitor… pentru ca bucuria trebuie impartasita.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Știrea FARMECătoare a zilei: Cătălina Ponor și Groparu

Cine face valori pentru naționala de polo, merge la Londra. Cu un Pegas :))

3 comentarii

  1. Andreea Pal
    marți, 10 iulie 2012, 21:40

    Salut, Cristian.
    Când va avea loc următorul eveniment squirtbike?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *