23.07.2017

Știrea FARMECătoare a zilei

Cum am onoarea de a fi ambasador Farmec la Jocurile Olimpice de la Londra, am zis că e momentul să încep un fel de serial 2.0, ca să zic așa, pe parcursul căruia, în fiecare zi, o să vă dau câte o știre FARMECătoare. Și am mai multe motive pentru care să fa așa ceva.

În primul rând este un mod personal de a mulțumi celor de la Farmec pentru că au avut încredere în mine și pentru că m-au ales ca ambasador :)

Apoi, cum acest brand este unul foarte optimist și cum și eu sunt pe aceeași felie când vine să aleg să mă uit la ce se întâmplă în jurul meu, am zis că merită să vă prezint, în fiecare zi, câte ceva frumos care se întâmplă pe lângă noi și către care ar trebui să privim un pic. Măcar pentru a zâmbi și apoi să trecem mai departe. Căci un simplu zâmbet pus pe fața unui singur om înseamnă o victorie pentru mine, așa că mă apuc de treabă :)

Știrea FARMECătoare a zilei este despre Andrei. Care, aflu de la minunații ăștia, vrea să facă ”Timescape Romania”, un proiect excepțional de frumos (și îmi asum această forțare a limbii române), cu 40 de locuri din România și cu oamenii de acolo. Mi se pare extraordinar de frumos și sprijin ideea din tot sufletul.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Eu vreau ca ei să știe cum e

Recomandările zilei din blogosferă

4 comentarii

 1. miercuri, 27 iunie 2012, 15:01

  […] lui Andrei au mai scris Răzvan, Tița, Cristina, Andrei, Daniel, Ciulea, Ionuț, Marian, Chinezu. Related […]

  Răspunde
 2. miercuri, 27 iunie 2012, 16:57

  Cred ca va fi un serial Farmecator deoarece inceputul este farmecator :) Mult succes!

  Răspunde
  • miercuri, 27 iunie 2012, 17:33

   Ma mir ca nu mi-a venit mai repede ideea asta… Caci oricum sunt vanator de stiri FARMECatoare si e pacat sa nu le grupez undeva :)

   Răspunde
 3. miercuri, 27 iunie 2012, 22:11

  Îmi cam place ideea! Aştept următoarea ştire FARMECătoare! :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *