Știrea FARMECătoare a zilei

Cum am onoarea de a fi ambasador Farmec la Jocurile Olimpice de la Londra, am zis că e momentul să încep un fel de serial 2.0, ca să zic așa, pe parcursul căruia, în fiecare zi, o să vă dau câte o știre FARMECătoare. Și am mai multe motive pentru care să fa așa ceva.

În primul rând este un mod personal de a mulțumi celor de la Farmec pentru că au avut încredere în mine și pentru că m-au ales ca ambasador :)

Apoi, cum acest brand este unul foarte optimist și cum și eu sunt pe aceeași felie când vine să aleg să mă uit la ce se întâmplă în jurul meu, am zis că merită să vă prezint, în fiecare zi, câte ceva frumos care se întâmplă pe lângă noi și către care ar trebui să privim un pic. Măcar pentru a zâmbi și apoi să trecem mai departe. Căci un simplu zâmbet pus pe fața unui singur om înseamnă o victorie pentru mine, așa că mă apuc de treabă :)

Știrea FARMECătoare a zilei este despre Andrei. Care, aflu de la minunații ăștia, vrea să facă ”Timescape Romania”, un proiect excepțional de frumos (și îmi asum această forțare a limbii române), cu 40 de locuri din România și cu oamenii de acolo. Mi se pare extraordinar de frumos și sprijin ideea din tot sufletul.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Știrea FARMECătoare a zilei”

  1. Pingback: Să mai susținem și oamenii talentați | TVdece

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)