Diferența dintre feedback și feedforward

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Această postare este o ridicare de mănușă, aruncată de Cătălin. Care s-a autosesizat ca DNA :D când am scris eu despre diferența dintre feedback și feedcur și a zis că trebe să mai optimizez un pic comunicarea, căci nu se face să o las așa pe negativism atroce. Drept pentru care ridic mănușa și scriu rândurile de mai jos.

Diferența dintre feedback și feedforward este că numai cu feedback poți merge cu adevărat înainte :)) Evident că asta nu e nici o diferență, ci o secvență logică, o potențare reciprocă (să vă mai dau de astea sau s-o las așa? :D).

Sunt un om care se uită mereu înainte și care merge, de multe ori cu o viteză cam prea mare față de prevederile ”Codului Ontologic”, dar prefer să fiu așa, căci a sta cu frâna de mâna trasă în viață este un lucru care mă înspăimântă de-a dreptul. Așa că fac mereu și mereu pași înainte. Dar numai și numai după ce m-am uitat cu atenție la urma pașilor făcuți și am înțeles că drumul care m-a adus până aici este cel care mă va duce mai departe. Și, din când în când, în goana asta, mai fac un popas, când întorc capul, mă uit în spate, înțeleg

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Diferența dintre feedback și feedforward”

  1. Feedbefore = stabilim ce-avem de facut (ce, cum, unde, pana cand, ce e de castigat, care sunt riscurile).

    Feedthrough = monitorizam sa vedem ca suntem pe calea cea buna.

    Facem asa si cresc sansele sa fie bine la feedback :).

    Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)