Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Și, într-o zi, am fost FARMECat…

Cum sunt deosebit de onorat să fiu ambasador Farmec la Jocurile Olimpice de la Londra, am zis că trebe neapărat să mă duc blindat cu cunoștințe despre acest brand, căci, vorba aia, altfel vorbești cu oamenii :D Așa că m-am dus într-o vizită de lucru la Fabrica Farmec din Cluj-Napoca. Cu permisiunea dumneavoastră, vă raportez cum a fost.

Trebuie să încep prin a saluta cu o vehemență deosebită :D deschiderea pe care acest brand o are față de social media. Și să le salut și pe Ioana, Alina și Cristina, cele trei FARMECătoare cu care m-am întâlnit și care m-am conversat (bine, pe Alina o știu, vorba aia, de când eram mici 2.0 :D). Căci după discuția cu ele, recunosc, am răsuflat un pic ușurat, căci nu au nici pe departe încorsetarea aia de corporație, care mie nu îmi face bine deloc la ten, cum ar veni :)) Ca să nu zic că mi-a plăcut corespunzător modul profi în care au pus problema când a venit vorba despre ce avem de făcut și cum să atingem obiectivele, adică discuții de astea de mă simt eu bine când particip la ele :D

Apoi am purces la drum. Adică la vizitat fabrica. Nu mai fusesem niciodată într-o fabrică de profil, așa că eram cu curiozitatea ca antena, ca să zic așa. Primul pas: instructajul de protecție a muncii și punerea în context. Am aflat de la șefa de secție că utilarea fabricii se apropie de standardele industriei farmaceutice și că trebuie să fim atenți la regulile de protecția muncii. Ne-am echipat corespunzător (după cum puteți vedea în imaginile de mai jos) și am intrat pe linia de producție.

Ca în farmacie acolo. Pardon, FARMECie :D Cu un lanț de producție foarte bine pus la punct și cu zone foarte strict delimitate (zone curate și zone murdate, le zic, nu că ar fi murdare, ci pentru ca nu sunt impecabil de curate :D), cu sarcini foarte bine stabilite pentru toți cei care lucrează acolo și cu monitorizare exactă.

De departe cel mai tare mi-a plăcut că am nimerit în momentul în care pe o linie de aia de producție se făcea laptele Doina. Când era mic credeam despre laptele Doina că este bun la orice, căci vedeam pe toată lumea folosindu-l cu tot felul de întrebuințări (îl țin minte pe vecinul de la 1 cum își masa scaunul de la bicicletă cu el…), deci reîntâlnirea cu el a fost de mare angajament :D Iar cireașa de pe tort a fost când, un pic mai încolo, am văzut cum se face after shave-ul (mă scuzați, loțiunea după ras :D) Tarr, una din primele folosite când m-am ras și eu prima dată :)

Apropo de cele două produse, mi se pare extraordinar să văd două produse care mi se par de când lumea, reușind nu doar să reziste pe piață, dar chiar să o ducă fain, merci. Puteți să îmi ziceți orice, dar neapărat să îmi ziceți că produsele sunt bune, că altfel nu ar fi avut cum să reziste, no way :)

Cam asta a fost. Pun și niște poze. Făcute de fetele de la Farmec, pentru că io eram cu binoclatul pe acolo, nu cu făcutul de poze, mă înțelegeți :))

[nggallery id=26]

5 comentarii la “Și, într-o zi, am fost FARMECat…

 1. Flori Reply

  Ar trebui sa sustinem mai mult brand-urile romanesti caci realizeaza produse de calitate.

 2. docica Reply

  hai sa-ti spun o treaba: acum ceva timp in urma ramasese sotul meu fara after-shave si era chiar un moment in care nu prea mai aveam bani… da rau de tot momentul. asa ca vrand-nevrand a cumparat un Tarr. Si ghici ce?! I-a priit mai mult decat orice a avut pana atunci. Chiar zicea ca observa diferente in bine si ca de acum asta o sa cumpere. Numa bine, ca luna trecuta era prin Kaufland si avea nevoie de o crema de fata (oricum el nu e genul metrosexual…chiar deloc) si zice: ia sa-mi iau Doina, ca asta, cand eram copil era chiar buna… Eu, desigur, am ras si i-am zis ca daca vrea sa miroase ca bunicul, n-are decat. Cel mai mult am ramas uimita ca doar in 3-4 zile s-a si vazut o schimbare. Mie, sincer, imi pare ciudat ca o crema asa de buna este atat de prost branduita… sau poate ca daca s-ar investi mai mult in ea (gen schimbare de recipient si mai stiu eu ce) poate ca ar fi mai scumpa. Dar oricum, ce-am vazut cu “ochii mei” nu poate nega nimeni. Crema asta chiar este buna! Asa ca am decis sa folosesc mai des produse farmec si nu doar de cosmetica. P.S. Sa nu-mi spui ca nu ai in casa Triumf, ca nu te cred! ;)

 3. Farmec Reply

  @Flori: Multumim de gandul bun:)
  @Docica: Multumim tare mult :)

 4. George(Afaceri Online) Reply

  Ma bucur sa aud de Farmec din nou dupa ceva timp.Ar trebuii sa sustinem din ce in ce mai mult brandurile romanesti.Felicitari !

 5. gaby Reply

  Si sa mai zica cineva ca brandurile de la noi nu sunt bune. Avem un exemplu de Asa DA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.