Vă invit la o campanie pentru Șerban Ionescu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Un comunicat de la zorilestore.ro zice că ”Datorita implicarii voastre am strans suma de 100 de milioane de lei (10.000 RON) in mai putin de 5 ore. Acesta a fost bugetul maxim pe care compania noastra l-a alocat actiunii pe Facebook. Nu putem suplimenta acest buget destinat share-ului pe Facebook, dar vom dona 1% din cifra de afaceri in perioada 15.05 – 15.06.2010 pentru a suplimenta fondurile. Va multumim inca o data si va asteptam pe site!”

Întâi vreau să mulțumesc celor de la zorilestore.ro care au venit cu această inițiativă de suflet. Pentru că sunt oameni cu mare suflet acolo și mă înclin în fața lor. Ei au decis să doneze 1% din vânzări pentru a contribui la tratamentul lunar pe care îl suportă Șerban Ionescu și care ajunge la 1500 de euro pe lună. Găsiți aici pagina special realizată pentru această campanie. De asemenea, mai găsiți informații pe blogul zorilestore.ro și pe pagina lor de facebook.

De aceea vă rog să vă implicați și voi în această campanie, să scrieți pe blogurile voastre, pe twitter, pe facebook, pe unde mai puteți, pentru a promova cât mai mult inițiativa.

Vă mulțumesc de pe acum pentru gestul vostru frumos.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Vă invit la o campanie pentru Șerban Ionescu”

  1. Pingback: Multumim! | ZorileStore.ro

  2. Am scris si eu. Multumita voua, zorilestore si blogurilor de pretutindeni s-au strans 10,000 RON adica 2400 Euro. Wow! Daca n-ar fi fost share-urile pe Facebook la poze de genu : http://on.fb.me/JhQ8f3 acest om n-ar fi fost salvat.
    Daca erau baieti, zorilestore.ro dadeau 5k actorului si el le multumea ( public eventual ). Atat de simplu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)