Ați văzut aplicația electorală ”Mici și bere”?

Oricât de ciudat vi s-ar părea, nu e caterincă. Este vorba despre o aplicație adevărată, lansată de Mihnea. Doar pentru Android. Omul așteaptă feed back de la voi, așa că, dacă vă pricepeți, poate îi dați o mână de ajutor să înțeleagă dacă a făcut bine ce a făcut :D

Despre ce este vorba în aplicație? ”Mici si bere este un titlu la misto pentru o aplicatie care se vrea serioasa. Aveti politica romaneasca pe telefonul mobil, bloguri, stiri, canale de stiri live, scurte sondaje de opinie si un motor de cautare modificat pentru a reda rezultate din politicul romanesc. Cel mai important, insa, aveti datele de contact ale birourilor electorale si legislatia aferenta alegerilor locale din iunie (urmeaza si cele din noiembrie). Ideea este sa votati intr-un mod cat mai informat cu putinta, iar aceasta aplicatie va ajuta in acest sens”, se zice în prezentarea ”oficială”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ați văzut aplicația electorală ”Mici și bere”?”

    1. @Daniela
      Cred ca nu ai citit cu atentie sau ceva de genul. Pai cum pacatele mele sa nu fie politica atunci cand aplicatia este despre campania electorala? :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)