Ați văzut aplicația electorală ”Mici și bere”?

Oricât de ciudat vi s-ar părea, nu e caterincă. Este vorba despre o aplicație adevărată, lansată de Mihnea. Doar pentru Android. Omul așteaptă feed back de la voi, așa că, dacă vă pricepeți, poate îi dați o mână de ajutor să înțeleagă dacă a făcut bine ce a făcut :D

Despre ce este vorba în aplicație? ”Mici si bere este un titlu la misto pentru o aplicatie care se vrea serioasa. Aveti politica romaneasca pe telefonul mobil, bloguri, stiri, canale de stiri live, scurte sondaje de opinie si un motor de cautare modificat pentru a reda rezultate din politicul romanesc. Cel mai important, insa, aveti datele de contact ale birourilor electorale si legislatia aferenta alegerilor locale din iunie (urmeaza si cele din noiembrie). Ideea este sa votati intr-un mod cat mai informat cu putinta, iar aceasta aplicatie va ajuta in acest sens”, se zice în prezentarea ”oficială”.

4 comentarii la “Ați văzut aplicația electorală ”Mici și bere”?

 1. Daniela Răspunde

  Misto dar observ ca e foarte multa politica. Not like.

  • chinezu Răspunde

   @Daniela
   Cred ca nu ai citit cu atentie sau ceva de genul. Pai cum pacatele mele sa nu fie politica atunci cand aplicatia este despre campania electorala? :))

 2. d-petre Răspunde

  O instalez, o testez si revin cu impresii.

 3. mihnea Răspunde

  sarut mana, raman dator si pun multumiri acolo, unde conteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: