Una din cele mai emoționante postări de pe chinezu.eu

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Și care nu îmi aparține. E scrisă de Zolty, cel care a răspuns provocării mele de a scrie despre oamenii care l-au inspirat. Faceți-vă timp câteva minute să vedeți ce scrie. Și să vedeți cine este Zolty și ce suflet uriaș are. Și dacă nu o să vă simțiți inspirați, atunci nu știu ce să mai zic… Respect!

Sal, eu de mic copil am avut probleme de sănătate, tot de mic am rămas şi fără Mama de care aveam atîta nevoie de ea. De-a lungul timpului am cunoscut mulţi Oameni pt că am depins şi depind în continuare de alţi, din păcate am cunoscut şi oameni care s-au purtat urît cu mine. Viaţa e grea şi nedreaptă pt uni dintre noi şi totuşi încercăm să luptăm ca să supraveţuim, sînt şi alţi la care fiecare zii este ca o sărbătoare şi nici nu ştiu cum trec prin viaţă şi cînd dau de puţin greu, întră în patima alcoolului, a drogurilor sau se sinucid aici găsesc ei scăparea de probleme şi necazuri.

De-a lungul timpului am încercat să nu mă închid între patru pereţi şi să mă dau bătut, am încercat multe, am făcut şi greşeli, am făcut şi bune. De cînd am reuşit să îmi iau internet, mi s-au deschis multe drumuri.

De cînd sînt blogger am cunoscut şi mulţi oameni, mulţi mi-au făcut promisiuni (mi-e plin podul de la casă cu ele :D ) şi aşa au şi rămas,  dar mă bucur că sînt cîţiva care m-au ajutat, acum vreau să vă spun de unul dintre ei care ma ajutat foarte, foarte mult. M-a sunat într-o vineri după masa, sa prezentat şi mi-a spus că el şi cu cîţi-va prieteni vreau să mă ajute, sincer am crezut că sînt iar doar nişte promisiuni cu care eram deja obişnuit :D . Mi-a spus că vor să-mi izoleze casa să-mi fie mai cald iarna. După cum ştiţi este vorba de Radu Băzăvan (Groparu.ro) care nu numai că mi-a izolat casa, a şi consolidat fundaţia casei, a reuşit să adune fonduri pt aceste lucrări pe timp de criză, m-a făcut cunoscut în online şi multe altele. Nu o să am nici o dată destule cuvinte de mulţumire acestui om care mi-a arătăt că sînt şi oameni faini care ajută cu fapte şi nu numai cu promisiuni. Am rămas prieteni în continuare şi mai vorbim uneori, cînd am nevoie de sfaturi tot la el apelez.

Se spune că Dumnezeu lucră prin oameni şi este adevărat. Dumnezeu la trimis pe Groparu la mine şi nu ca să mă îngroape, ci să-mi arate că sînt şi oameni buni pe pămînt care ajută pe alţi în suferinţă şi cu multe probleme, printre care mă număr şi eu. Radule, de cînd te-am cunoscut pe tine (de ziua ta de naştere lucrai la mine, în loc să petreci cu familia şi prieteni) viaţa mea s-a schimbat în mult bine şi merită să o trăiesc şi aşa cum este, am speranţă că mai vine cîte o zi mai bună, după atîtea grele, într-un fel sau altul. Am mai învăţat ceva: că mai sînt şi uni care o duc şi mai greu ca mine (la toţi ni-i greu, da nu la fel).

Multă sănătate vă doresc la toată lumea, e cea mai de preţ avere şi aveţi grijă de ea.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Una din cele mai emoționante postări de pe chinezu.eu”

  1. Mie mi-ati facut seara mai buna. Ma duc la culcare cu gandul ca am intalnit si romani fericiti…si romani care ii fac pe altii fericiti ! Bravo si sa fim tot mai multi cu astfel de initiative !

  2. Pingback: BLOGGERII SUNT CA ŞI POCĂIŢII | Iubesc Viaţa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)