Am cunoscut și personaje ce fac de râs blogosfera românească

Încă un interviu din seria celor care au răspuns provocării mele de a susține Legea Apei. Astăzi Iulia. Care a preferat să ilustrez interviul cu niște fotografii făcute de ea :)

Spune-ne, pentru inceput, ce faci tu prin online si, daca te lasa strategia :D, si in offline.
Prin online administrez vreo câteva bloguri (unele pentru teste, altele din plăcere pentru scris și fotografie). Prin offline practic săritul de garduri de prin coclauri cu scopul de-a găsi ipostaze numai bune pentru a fi imortalizate într-o fotografie. Iar restul e total irelevant și se îndosariază cu eticheta: n-are rost să vă plictisesc aiurea-n tramvai.

De ce ai ales sa sprijini legea-apei.ro? Moment in care iti mai multumesc o dată că ai facut asta :)
Pentru că nu mai suntem de mult în era de mult apusă, în care ni se ținea batista pe ochi. Printre altele, cred că democrația înseamnă să fii conștient de ceea ce mănânci ori bei, astfel să fii în stare să-ți sapi singur groapă, neglijând spusele de pe eticheta, nu să ți-o sape altul ținându-ți ascunse tot felul de informații.

De ce ti-ai facut blog? Ce beneficii ai tu de pe urma blogului?
Cum spuneam, nu am doar un blog, ci (hai să le zicem) câteva. Blogul mamă, (Octocat) e blogul unde scriu prostii, așa cum am mai zis cu diferite ocazii. E un blog cu multă cârcoteală, cu multe pisici, muzică și review-uri de filme văzute și plăcute. Blogul de fotografie, (OCTOBER PHOTOS), e cel unde nu vorbesc prea mult, ci las imaginile să vorbească pentru mine. Și cel de pe care am scris pentru Legea Apei,  (Le Moustache) ce a avut o evoluție spectaculoasă în rank și număr de vizite, deși este destul de tinerel. În altă dezordine de idei, îmi place online-ul mult de tot, după cum se vede după numărul de bloguri (deși, recunosc că uneori ce văd online mă face să-mi iau bocceluța în spate și s-o iau la goană). Am câștigat din punct de vedere financiar (de ce să mint?) dar am căpătat și prieteni care acum îmi răspund la 2 noaptea la telefon dacă e nevoie.

Unde te vezi tu cu blogul tau in (faza clasica :D) urmatorii 5 ani?
Haha, unde să mă văd, de preferat tot în online, de preferat ca nimic să nu mă scârbească suficient de tare până atunci ca să renunț la tot și să închid prăvălia, exact ca în Into the Wild.

Hai sa vorbim despre prietenii pe care ti i-ai facut prin online. Sunt multi? Putini? Faini? Nefaini? De astea :))
Cum am spus și mai devreme, da, mi-am câștigat niște prieteni buni din blogging, dar am cunoscut și destule personaje ce fac de râs blogosfera românească. Marele meu regret e că n-am reușit să ajung atunci când ai venit în Galați la blogmeet-ul de la Summertime (faleză), unde știu c-au venit destui oameni faini pe care sunt sigură că mi-ar fi făcut plăcere să-i sun la 2 noaptea peste un timp. Glumesc (sau nu).

Ce iti place/nu iti place la chinezu.eu? :D
Îmi place dezinvoltura. Îmi place logo-ul și tema – ambele personalizate – chiar dacă te-au desenat cam bătrânel în costumul tău de Super Chinez. Și te invidiez pentru dăruirea implicării în campaniile online (cu mâna pe inimă că eu n-aș putea să rezist presiunii).

Un mesaj pentru cei care imi fac onoarea sa ma citeasca.
Citiți-i doar pe cei ce merită, cei ce nu se limitează la un simplu copy-paste, cei ce-și aduc aportul și cei ce au habar că ”știi” se scrie cu doi de i. Descurajați-i pe ceilalți necitindu-i.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Am cunoscut și personaje ce fac de râs blogosfera românească”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.