Trupa byron canta pe 13 aprilie in Club Hush din Pitesti

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vineri, 13 aprilie 2012, trupa byron revine la Pitesti pentru un concert in Club Hush (str. Armand Calinescu, nr. 9). Din setlist vor face parte atat piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si „vechi piese noi” de pe cel mai recent album, Perfect, pe care se gasesc adaptari si prelucrari dupa cantece romanesti cunoscute. In plus, daca ies bine la repetitii, nu e exclus sa se strecoare si cate ceva de pe urmatorul album de studio, pentru care se compune in prezent.

Zilele acestea, trupa lucreaza intens alaturi de echipa de productie la definitivarea DVD-ului „Live Underground”. Pe langa inregistrarile concertelor sustinute de byron in salina Turda (set unplugged + concert electric), DVD-ul va mai contine un documentar despre salina prezentat de catre actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati, un making of si alte cateva surprize. Versiunea pentru TV a fost difuzata in premiera de catre HBO Romania, iar acum este disponibila pentru vizualizare on-demand in baza serviciului HBO GO (http://hbogo.ro). Concertul de lansare va avea loc pe 3 mai la Bucuresti si va fi urmat de un turneu national.

Va asteptam asadar vineri, 13 aprilie, in Club Hush din Pitesti la o seara cu parfum alternativ/progresiv alaturi de trupa byron. Concertul va incepe de la ora 21:00 iar pretul unui bilet de intrare este de 15 lei (cate o bere inclusa). Rezervari se pot face la numerele de telefon 0733 956 283 sau 0729 882 211.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Trupa byron canta pe 13 aprilie in Club Hush din Pitesti”

  1. Pingback: Câteva linkuri. Luate câte 4 | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)