Se caută bloggeri oficiali pentru 11even.ro

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Mie îmi place corespunzător evenimentul 11even.ro. Pentru că înseamnă o mână de oameni inimoși care s-au apucat să facă niște lucruri faine pentru comunitățile din care fac parte. Nu am cum să nu apreciez așa ceva :) Drept pentru care am acceptat cu mare drag să ne implicăm în campania pentru desemnarea unor bloggeri oficiali ai evenimentului.

Hai să vă zic cum văd eu lucrurile. Pe lângă faptul că puteți participa, astfel, la o ispravă faină, dacă sunteți mai pragmatici, ca să zic așa, puteți ”profita” de aceste eveniment pentru a arăta lumii ce știți ca blogger. Am zis puțintel aici despre ideea asta.

Aș mai zice și că a promova una astfel de eveniment care se întâmplă prin orașul vostru este o chestie de coracon, dar nu o zic, pentru că știu că asta știți deja :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Se caută bloggeri oficiali pentru 11even.ro”

  1. Pingback: Link-uri de weekend | Class Act

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)