Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Când îi spui copilului tău ”te iubesc”…

Când îi spui copilului tău ”te iubesc” sufletul tău se umple de acel sentiment colosal, de acea trăire unică de fiecare dată. Și vezi că ochii mogâldeței din fața ta se luminează și, deși nu vrea să arate, căci are și ea mândria ei, se bucură când simte dragostea părintelui.

Acum să încercăm textul de mai jos într-o altă variantă.

Când îi spui copilului tău ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc””te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” ”te iubesc” sufletul tău se umple de acel sentiment colosal, de acea trăire unică de fiecare dată. Și vezi că ochii mogâldeței din fața ta se luminează și, deși nu vrea să arate, căci are și ea mândria ei, se bucură când simte dragostea părintelui.

Unui copil cu autism trebuie să îi spui de mult mai mult ori ceva ca să înțeleagă, ca să ne audă, ca să relaționeze cu noi. Spusă așa, sec, această realitate, de care am auzit de la cei de la fundația Horia Motoi, te impresionează, e adevărat. Dar nu o face ca atunci când genericul ”un copil cu autism” devine Claudia, Mihai, Irina sau Cristian, când devin acei oameni mici și superbi care suferă de autism.

Mai jos aveți desenele realizate de astfel de copii. Pe care le puteți vedea și pe cetitreceprimninte.ro. Unde unii dintre voi ați făcut și voi desene, înainte de a ști despre ce este vorba. Intrați și vedeți. Și lăsați emoția să vă cuprindă. Este normal să simțiți asta. Iar apoi să vă gândiți ce puteți face. Atât. Restul s-ar putea să vină de la sine…

[nggallery id=5]

4 comentarii la “Când îi spui copilului tău ”te iubesc”…

 1. Dan Reply

  Hmm, deci desenele selectate de tine au fost facute de copii autisti? Excelent site, impresionant.

  De fapt, toata campania de anul asta a fost foarte vizibila, sper sa aiba un minim efect. Am rezonat cu ea, mai ales ca nu sunt chiar departe de problematica asta…

 2. ioana Reply

  Doar 2 dintre ei au colorat corect parul si buzele omului. Restul au umplut figura umana cu alti oameni, sau bani, sau figuri geometrice. Intr-adevar, acesti copii percep greu sau deloc fiinta umana.

 3. Kathy Reply

  eu nu am copii, dar cand vad copii care sufera mi se rupe inima pentru ca si eu am fost copil si slava-domnului am fost si sunt sanatoasa.

 4. Romania Europeana Reply

  traiesc intr-o realitate a lor.cunosc adulti/tineri care au suferit de traume in copilarie si prezinta o “forma de autism” sa ii zic asa, datorita faptului ca nici eu nu pot comunica cu lumea normal/au probleme de perceptie si de comunicare.chestia e ca societatea romaneasca in sine e “autista” si nu observa dramele care se petrec in unele familii.mama are un coleg de munca a carui copil sufera de o forma usoara de autism.intr-o societate in care bolnavii de cancer nu sunt sprijinti, practic nu li se acorda sansa la vindecare la ce ne putem astepta din partea statului?

  http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/interviu-viata-unui-copil-autist-este-o-lupta-continua-cu-el-insusi-223274.html

  la langa autism mai exista si sindromul down, care iarasi e irecuperabil.noroc cu cativa oameni de bine si cu unele campanii initiate de ONG-uri.

  ce sa mai vorbim de sistemul educational romanesc.scoala step by step e socotita o scoala pentru copii “handicapati”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.