Un pic, despre statutul de blogger local

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Înainte de a pleca în Riga, la invitația celor de la Michelin (o să vă povestesc cât de repede despre ce fain a fost acolo :D), v-am lansat o provocare. Câștigată de tovarășa Sunshine, care a ales ca premiu acest interviu, în loc să aleagă magnetul pe care l-am adus din Capitala Letoniei :)) Drept pentru care vă invit să vedeți mai jos ce are de spus.

1. Te rog sa te prezinti corespunzator si sa ne spui ce prestezi matale prin 2.0. Cu cuvintele tale, te rog :))
Sunt Sunshine sau pentru offline Tilla. Din dorința de a mă exprima prin scris s-a născut Sunshineblog.ro anul trecut în septembrie. Un blog mai mult personal cu toate cele decât unul de nișă. Sunt pasionată de mult prea multe lucruri și astfel nu mă pot focusa pe unul singur, ar însemna să pierd mult din propria personalitate. Niciodată n-am știut exact pe ce mă voi axa în viață și așa s-a năcut idea unui blog unde pot aduna tot ceea ce este important pentru mine o autoironizare a ”basmelor” la care sunt personajul principal. În mare scriu despre artă, reclame, dansatul în timpul condusului, cărțile captivante, călătorii,limbi străine,plajă , brand personal, și nu în ultimul rând de muncă.

2. Daca ar fi sa alegi 3 lucruri la care te ajuta blogul, care ar fi acestea?
Mă binedispune activitatea de a scrie, îmi oferă o oază de relaxare. Apoi,noii colegi pe care mi-am făcut, cum ar fi cei de la blogevent.ro. Un blog colectiv unde scriu în categoria de turism și adbreak. O comunitate care se mișcă repede și se sprijină reciproc. Al treilea însă nu ultimul oamenii pe care reușesc să-i cunosc . Singurul eveniment de Social Media la care am participat a fost Social Media Snow Camp 2011. Acolo am reușit să prind esența unor lucruri pe care altfel nu ai de unde să le știi. Toate aceste lucruri mă ajută să nu mă plictisesc și să ies din rutina zilnică.

3. Cat timp iti ia sa te ocupi de blog, de prezenta ta in social media in general?
Încerc să fiu omniprezent armându-mă cu un telefon pe măsură. Pe lângă plăcerea de a comunica cu cititorii mei și de a fi promtă la întrebările lor, să citesc alte bloguri, ador să scriu seara și să comunic dimineața. Dacă ar fi să luăm un timp mediu, zic eu ar fi 3 ore/zi. Facebook ne face ca o carte deschisă (o carte de vizită detailată), twitter ne urmărește mișcările, Pinterest ajută cei din jur să ne cunoască mai bine. Un complex de care e greu să te desprinzi în ziua de azi.

4. Care este cel mai bun lucru care ti se intampla ca blogger local? Dar cel mai rau?
Mă crezi sau nu, nu există încă pozitivism ce vizează statutul meu de blogger din Satu Mare. Sunt mereu în căutarea acelei comunități care să ne facă și pe noi să fim mândri de acest colțișor de țară. Am găsit în cele din urmă un ”partener” care se pare că luptă la fel de mult pentru a porni ceva și cu care ne-am decis să-ți facem o invitație în micuțul nostru oraș. Aș fi curioasă dacă cititorii tăi ar putea numi câțiva bloggeri pe care-i citesc din Satu Mare, poate așa ne va fi și nouă mai ușor să-i contactăm.

5. Spune cateva cuvinte despre chinezu.eu, ce crezi ca ar trebui imbunatatit sau modificat, de astea :D
De când te citesc mă mir de ce nu ai si tu un .ro, dar tema blogului este bestiala. Sarcasmul cred că este punctul forte, laitmotivul blogului tău. Pe lângă implicarea ta în campaniile blogosferice îmi place brandul puternic pe care l-ai construi ca blogger. Articolele 2.0 sunt mereu binevenite și utile.

6. Un mesaj pentru cititorii chinezu.eu.
Lectură plăcută și cât mai multe dezbateri pe tema subiectelor. Be sweet like a lemon!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Un pic, despre statutul de blogger local”

 1. @ chinezu
  :D
  Păi de aia îţi place online-ul trecut pe off, să te întâlneşti cu domniţe precum Tilla.
  LOL
  Eu aş schimba la chinezu.eu rezoluţia pozelor care este, în acest moment, total insuficientă.

 2. Ce am observat mai des este ca daca titlul postului este prea lung atunci nu arata prea bine (vezi de ex. http://chinezu.eu/2012/03/07/caut-barbati-adevarati-declaratie-culinara-dragoste/). S-ar putea sparge imaginea de backgroud in thei parti astfel in cazul titlurilor mai lungi titluri ar putea avea 2 randuri :)

  Ps: in loc de imaginea de la wpstats ar merge o imagine transparenata sau daca iti place neaparat „:)” atunci are loc langa/in textul de footer si footerul ar arata putin mai bine…..

 3. Pingback: Se caută bloggeri sătmăreni

 4. Pingback: Bunatati de Duminica 2 » Miere de Albine Ioan Sabadus

 5. Pingback: Bunatati de Duminica 2 »

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)