Ford Focus este mașina anului. Cu bloggeri incluși ca torpedoul :D

Zilele trecute am fost la Gala Autovot 2012, organizată de automarket.ro, probabil cel mai bun site auto de la noi. Zic asta pe feeling subiectiv, cum funcționăm toți, nu mă dau deontolog să o bag pe aia cu clasamente și analize profunde. Ceea ce face echipa de la automarket.ro îmi place foarte tare, deci, cum vedeți, zic ce zic :) Pe lângă felicitările mele pentru Mircea Meșter (no, bistrițene, ai ajuns să te laud acilea la mine, în ce lume trăim, măh? :D) și pentru toată echipa siteului, pe lângă faptul că ediția de anul acesta a fost una mult mai reușită decât cea de anul trecut, mai vreau să vă zic doar că uneori lucrurile se întâmplă într-un stil mult mai frumos decât dacă ai fi încercat tu să le potrivești. După cum vă raportez mai jos :)

Înainte de eveniment, pe care, repet, îl apreciez corespunzător, discutam pe twitter cu Mircea și cu Sorin Grumăzescu. Iar Sorin zicea că îi pare tare rău că nu poate ajunge și el la Gala. La care eu zic ”lasă, bre Sorine, că o să te reprezint eu cu cinste”. Ceea ce am și făcut, căci mi-am improvizat un badge cu automod.ro, siteul auro al lui Sorin, cu care am defilat toată Gala. Inclusiv când am dat acordat premiile pentru Mașina Bloggerilor :))

Și ca să fie treaba treabă și trollingul masiv, ia uite ce i-am făcut lui Mircea Meșter, cu largul concurs al lui Panda, cel care l-a ținut de vorba, și al lui Make, cel care a ținut foaia cu pricina :D

Și ca să vedeți cum se întâmplă uneori treburile astea… Atunci când a trebuit să extrag cu mânuțele astea două bloggerii care să primească premii pentru că au participat la Autovot 2012, ia ghiciți voi pe cine am extras? Și nu doar o dată, ci de 2 ori. Dap, pe Sorin Grumăzescu. De s-au cocoșat bloggerii prezenți de râs de fața mea șocată total :))

Cei trei bloggeri care au câştigat premiile puse în joc au fost:

1. Sorin Grumăzescu – Staţii profesionale emisie-recepţie Midland (oferite de etelecom.ro) + Giftpack Gillette
2. Ionut Dragu – Voucher de 100 de euro pe originals.ro + Giftpack Gillette
2. CCBlog – Giftpack Gillette

Cât despre prestația bloggerilor prezenți la eveniment, doar cuvinte de laudă, desigur. Căci atunci când Mircea a început să vorbească, noi i-am dat note, firește :D Dar am compensat pe final când am scris, tot pe sistemul cu foile ridicate, ”Autovot” :) Așa că mulțumesc galeriei bloggerilor compusă din subsemnatul, Make, Andrei, Panda, Cristi, Mariciu, Papen, Roxana, Alina, Hoinaru, Piticu.

 Mai spun doar că Ford Focus a ieșit mașina anului, ceea ce îmi aduce un masiv zâmbet pe buze, căci a fost favorita mea :)

11 comentarii la “Ford Focus este mașina anului. Cu bloggeri incluși ca torpedoul :D

 1. Mircea Meşter Reply

  Știam eu! Nu știu încă ce, da’ știam eu! :))

  Mulțumesc din partea oamenilor de la Automarket. Da’ să știi că până și cifrele ne recomandă, deci n-ai greșit deloc :))

  Plecăciuni.

  • chinezu Reply

   @Mircea Mester
   Sefu, la cum mergeti, cred ca la anul faceti Autovot 2013 la Los Angeles sau ceva de genul :))
   Mult succes si bagati mare :D

 2. parazitul Reply

  Ma asteptam ca Fordul Focus sa fie ales

 3. Sorin Grumazescu Reply

  :lol: Inca o data va multumesc pentru reprezentare si pentru reclama facuta. Si tie, Zulufatule, dar si lui Pandutzu si lui Make. Pentru mine chiar a fost o seara frumoasa, chit ca n-am fost langa voi la Gala. Am ras cum n-o mai facusem de ceva vreme. :)
  Nu in cele din urma, felicitari si baietilor de la Automarket!

  PS: Da, este cel mai bun site auto de la noi! :)

 4. chinezu Reply

  @parazitul
  Si io ziceam asa, dar uite ca la Masina Bloggerilor a iesit DS 4 :)

  @Sorin Grumazescu
  Sefu, daca am zis ca ai ambasador acolo, am zis, pai nu? :))

 5. parazitul Reply

  @Chinezule, DS4-ul a fost aleasa si masina gay a anului 2012 in Franta :D nu-i prea bine

 6. Bloggerii de la peluza… | Pandutzu.com
 7. Ionut Dragu Reply

  `Pai cred ca tre` sa-ti dau o bere … pentru numarul 61 sau 16 sau … de cate ori ai extras bilutele alea pana sa ies din urna :))

 8. SenzualShop Reply

  Ford Focus modelul nou arata foarte bine. Este o masina perfecta pentru oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.