Este Dacia Duster mașina anului 2010?

Eu pe ea mi-am pus banii când am auzit de Autovot-ul organizat de tovarășii de la automarket.ro (desfășurat în premieră pe facebook). Nu pentru că ar fi nu știu ce feblețe de a mea, dă-i pace, nici măcar nu am pus piciorul, ca să zic așa, în ea :)) Dar, cinstit vorbind și analizând cam care e faza pe la noi prin bătătură, mă așteptam (ăsta e cuvântul) să iasă prima.

Dar dincolo de sondajul cu pricina, ale cărui rezultate în integralitatea lor totală :D le puteți vedea aici, ia să văd eu dacă sunteți de acord, voi cititorii chinezu.eu cu decizia celor care au votat acolo. Adică este sa nu este Dacia Duster mașina anului după gusturile voastre dă cai putere? :D

Și până vă gândiți voi ce să ziceți, vă raportez că anul acesta la Autovot a fost o premieră intergalactică, pentru că bloggerii au decis și ei care e mașina anului, adică Citroen DS3, cu care m-am dat și eu la un moment dat :) De unde tragem noi concluzia în favoarea blogosferei, ia uite ce bine e să dai mașini în teste la bloggeri :))))))))))

PS. Ce ai crezut, măh Mircea, că nu zic și de tine? :)) Felicitări pentru ispravă, mi-a plăcut :D
Later edit: Pardon, mă scuzați, domnul mirceamester.ro :D

4 comentarii la “Este Dacia Duster mașina anului 2010?

 1. Mircea Meşter Reply

  Mi-a făcut plăcere să colaborez cu tine în particular şi cu voi în general. Probabil că mai facem acţiuni care să profite toată lumea. Astea-s mai rare, dar plăcute :)

  Mulţumesc pentru cuvintele faine, vaşnic lupător al dreptăţii popoarelor ardeleneşti ce mi-eşti :)

 2. chinezu Reply

  @Mircea Mester
  xoxo :D

 3. Manuel Reply

  Ehe, eu am ales Volvo. E cea mai sigura masina. Si Duster e ok, dar eu tot Volvo vreau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.