Nu l-am văzut prea bine pe Julius de la DailyCotcodac.ro…

Am trăit să o văd și pe asta. Julius de la DailyCotcodac.ro să mă oblige să îl ascult atent în timp ce mă aburea. La propriu. Moment în care declar public și fără putință de tăgadă că lumea așa cum o știm noi s-a sfârșit… :D Că Julius ne aburește zi de zi pe siteul galinaceic cu pricina, asta nu mai este o noutate. Dar ,când ne lovește cu abureala și la modul practic, parcă începe să ne devină mai simpatic. Cum ar veni, să facă și ceva util în lumea asta, nu doar caterincă abruptă :D

Asocierea dintre Julius și abureală vine via ochelari. Căci aseară am aflat că există niște lentile anti-aburire, numite Optifog, realizate de cei de la Essilor. Și când zic anti-aburire, mă refer la faptul că, spre deosebire de lentilele clasice, chiar nu se aburesc. Am făcut tot felul de teste, de la rece la cald, la abur și lentilele Optifog nu se abureau. Am înțeles că e o tehnologie unică în lume, ceva cu două lentile tratate cu nu știu ce substanță, care, practic, face ca particulele mici de apă din care sunt formați aburii care ne împiedică vedere să se transforme într-o peliculă subțire de apă prin care se poate vedea. Ceva de genul. Nu știu exact care e faza, dar la nivel practic așa este: lentilele nu se aburesc.

Eu am renunțat de ceva vreme la ochelari. Dar mă uitam la ochelariștii care testau lentilele și îmi aminteam ce enervant era când intram, spre exemplu, la metrou, venit de afară, de trebuia să stau câteva minute cu ochelarii în mână sau lăsați pe nas în jos, ca ntelectualii :D, până mi se dezabureau. Sau faza aia enervantă când, pe un frig teribil, când îți pui fularul peste nas și gură, respirația îți ajungea cumva la ochelari și orbecăi pe stradă într-un mod enervant de-a dreptul :)) Așa că am declarat aseară, la evenimentul de lansare a lentilelor Optifog, că le-aș cumpăra cu maximum interes, dacă aș mai purta ochelari. E drept că această tehnilogie se poate folosi și la ochelarii de soare. Pentru cei care practică sporturile de iarnă, spre exemplu. Categorie în care eu nu mă încadrez de nici o culoare :)) Dar am zis că merită să precizez pentru cei care sunt pe zona asta.

Vă las cu două clipuri amuzante :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Nu l-am văzut prea bine pe Julius de la DailyCotcodac.ro…”

  1. Pingback: Ochelariști, nu vă mai lăsați aburiți! | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.