Cum a fost la reîntâlnirea cu Muppets

Later edit: Hai că ofer 5 invitații duble la film, dar puteți participa până mâine, 12 ianuarie, ora 16.00 :)

Am o oareșce vârstă. Zic asta ca să înțelegeți că eu am prins, copil fiind, serialul Muppets când rula fin (dar îngrozitor de puțin…) pe ecranele televizoarelor ceaușiste. Și era unul din momentele terbil de luminoase din viața mea de copil pionier al patriei mumă. Pe care le așteptam cu sufletul la gură în acele vremuri în care a fi copil înseamna cu totul și cu totul altceva decât înseamnă astăzi…

Așa că în momentul în care, în timpul vizionării filmului The Muppets de la Cinema City, am auzit genericul celebrului serial, am început să mă bâțâi și să mă emoționez, căci acea melodie mi-e deschis brusc sertarul personal unde țineam, cu drag, amintirile despre serialul fantastic al copilăriei mele… Așa că restul filmului l-am privit cu un imens zâmbet pe buze. Zâmbea copilul din mine :)

Filmul în sine nu e o capodoperă. Dar parcă nici nu așteptam asta. Pentru că atunci când te reîntâlnești cu niște prieteni dragi te bucură revederea în sine, nu spectaculozitatea ei. Eu m-am bucurat că am revăzut marionetele care mi-au încâtat copilăria și care, spre deosebire de mine, mi-au părut neschimbate :) Restul sunt doar detalii care pot însemna ceva doar pentru cei care nu s-au reîntors în trecut. Dar care pentru mine nu prea contează.

Dacă ar fi să aleg ceva care nu mi-a plăcut deloc la film, aș alege jocul (e mult spus…) lui Jason Segel, care nu numai că nu m-a convins, dar m-a și făcut să mă simt rușinat de posibila lui rușine pe al0curi. Și să mă gândesc cât de senzațional ar fi fost Robin Williams, de pildă, în acel rol. Pentru că Jason mi s-a părut total din alt film, dacă pot spune așa. Pentru că a te maimuțări doar pentru că este un film cu și despre păpuși nu înseamnă că și joci. Ba chiar dimpotrivă, parcă un astfel de rol cere niște calități pe care Jason nu prea le are. Dar cam ăsta e singurul lucru care nu mi-a plăcut la film.

Dacă vă recomand să mergeți să îl vedeți? Păi ar mai avea rost să zic ceva? Pentru că dacă atunci când auziți Muppets nu vă furnică un pic amintirea, ce aș putea zice eu să vă conving? :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum a fost la reîntâlnirea cu Muppets”

  1. Pingback: Ofer cu drag 5 invitații duble la filmul The Muppets | Chinezu

  2. Pingback: Maimutareala Muppets (2011) | raluxa.com

  3. Pingback: The Muppets in 2011 - I Spit Fire | I Spit Fire

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)