Salut cu drag Secret Santa de la elefant.ro

Îmi place tare mult când văd idei precum ”Secret Santa în toată țara” lansată de cei de la Elefant.ro și care se desfășoară în perioada 2-17 decembrie. Chestiunea e de o simplitate tare faină: alegi ceva de pe Elefant.ro, plătești și acest cadou va fi trimis cuiva, iar tu, la rândul tău, vei primi și tu un cadou pe același principiu. Foarte mișto :)) Eu termin de scris postarea asta și cumpăr și eu un cadou, doar pentru că, asemeni unui copil în prejma Crăciunului, sunt foarte curios ce o să primesc și eu, la rândul meu :D

Și pentru ca ideea asta să îmi placă și mai tare, pentru fiecare cadou pe care îl cumpărați în cadrul campaniei, Elefant.ro în colaborare cu Salvați Copiii va oferi mai departe un cadou unui copil defavorizat. Așadar, ca să vă traduc pe limba mea de ce e triplă bucuria mea în această campanie:

1. Bucuria pe care o simți când oferi cuiva un cadou.
2. Bucuria pe care o simți când primești un cadou de la cineva.
3. Bucuria pe care o simți când îți imaginezi că ai adus un strop de bucurie unui copil care nu prea are parte de așa ceva.

 

 

4 comentarii la “Salut cu drag Secret Santa de la elefant.ro

 1. artistu Reply

  Am fugit si eu si scriu repede si o postare scurta pe blog, ca sa mai fie si altii ca noi!

  • chinezu Reply

   @artistu
   multumesc ca ai inteles ideea si ca o sa faci cuiva o bucurie :)

 2. george Reply

  Frumoasa intentia elefantului, eu insa am ramas dezamagit cand am facut comanda la ei, am comandat 7 carti dintre care 3 nu erau in stoc dar cica in 10 zile lucratoare vor fi aduse, dupa 10 zile sunt sunat de o domnisoara care ma anunja ca nu au gasit nici o carte din cele care nu erau disponibile ..

 3. Șerban Reply

  Nu vă supărați, dar la punctul 3 cred că s-a strecurat o greșeală… N-aș vrea doar să-mi *imaginez* ci să și fac asta! :)

  În rest… ideea e OK! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.