Cum de am ajuns să fiu speaker la 2 evenimente într-o zi?

Habar nu am cum de s-a întâmplat să mi se facă din ce în ce mai des onoarea de a fi speaker la câte un eveniment. Căci, make no mistake, este o onoare. Și o responsabilitate. Accept în cele mai multe cazuri pentru că fiecare apariție publică din postura de vorbitor este o provocare pentru mine. Iar eu sunt un mare fan al provocărilor care te ajută să te cunoști mai bine :)

Însă uneori se întâmplă să am o zic ca cea de mâine, când sunt speaker și la NetCamp, dar și la Gala Premiilor eCommerce 2011. Adică un moment de ridicare de sprânceană și de întrebare dacă e ok ce se întâmplă :) Nu pentru că nu m-aș descurca, dă-i pace, căci, mă știți, sunt foarte bun :D Ci doar să mă gândesc mai mult la faza cu responsabilitatea, decât cu onoarea. Căci dacă organizatorii unor astfel de evenimente atât de importante își pun încrederea în mine că nu voi strica evenimentul :D, atunci trebuie să le confirm încrederea și să prestez cum se cuvine.

Drept pentru care mă retrag în vastele mele apartamente ca să încep cantonamentul pentru ziua de mâine. Urați-mi succes :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “Cum de am ajuns să fiu speaker la 2 evenimente într-o zi?”

  1. Bafta si ne vedem maine, la ambele evenimente :) Dar eu am o maare nelamurire; la NetCamp stiu sa ajung, dar cum spanac ajung la GPEC? M-am uitat pe harta – pur si simplu nu gasesc decat case in paragina pe Google Maps.

  2. Ai fost cireasa de pe tort de la GPEC … tu si pixurile cu guma de sters :)))). Ai tot fost laudat in stanga si in dreapta la Online SM BootCamp ( in mod special de Manafu..) si chiar eram extrem de curioasa sa te vad „in actiune”. Anyway, asteptarile mele nu au fost in zadar…you ROCK :P, oficial ti-ai mai castigat un fan !

  3. Pingback: NetCamp11 cu impresii la cald « Semanticus Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)