Ce am prestat la NetCamp și la Gala Premiilor eCommerce

Io zic că am fost, din nou (iertată-mi fie lipsa de modestie, care nu mă caracterizeaza :D), foarte bun :D Vă dau mai jos prezentările mele, dar din care o să înțelegeți doar așa, pe părți, dacă nu ați fost acolo. De aceea mai bag câteva cuvinte sintetizatoare, cum ar veni, ca să mă explicitez :)

La NetCamp, musiu Manafu m-a rugat să vorbesc despre barierele psihologice de care se lovește un antreprenor. Iar eu am vorbit despre asta, firește, dar pe stil propriu :D Înainte de a vedea pozele cu mine (dap, pozele și dap, cu mine :D), vreau să vă raportez că fiecare din pozele pe care o să le vedeți mai jos au fost niște bariere pe care le-am trecut (căci eu vorbesc doar din experiența personală, altfel nu știu…) și că ideea de bază a fost că dacă tu nu te lauzi, dacă tu nu crezi în tine și în ce faci, atunci mai bine să te apuci de crescut petunii…

La Gala Premiilor eCommerce am fost oaia neagră, cum ar veni. Căci între atâția grei care erau pe sistem de făcut bani din magazine online, eu a trebuit să vorbesc despre cum ajută social media un magazin online. Am început prezentarea cu un categoric ”Habar n-am”, după care totul a decurs absolut firesc :D Ideea de bază (cred…) a fost că cei care sunt obișnuiți să cuantifice totul și să măsoare la milimetru ar trebui să îmi spună cam cât costă kilogramul de prieteneală, căci despre asta este vorba în social media :)

12 comentarii la “Ce am prestat la NetCamp și la Gala Premiilor eCommerce

 1. Alex Reply

  te-am urmarit la GPEC cu atentie – mi-as fi dorit ca si clientii mei sa te fi auzit, sa inteleaga ca secretara sau ruda apropiata nu se pricepe chiar asa de bine la social media. imi pare rau ca nu te-am ,,prins” si la NetCamp.

 2. Sabina Reply

  Ce caut eu in prezentarea ta :))) Esti nebun !!!

 3. ioana Reply

  imi place articolul, nu mi se mai pare asa scary social media asta. deci pe net nu umbla numai oamenii rau care vor sa te faca de identitate si bani, zici?
  :)

 4. Provinciala Reply

  nu te-am prins “in actiune” la nici unul dintre evenimente dar acum ca am am vazut prezentarile ma cam oftic. trebuie sa fii Chinezu ca sa poti prezenta asa ceva in fata oamenilor (si o spun in sensul bun!)

 5. Theo Reply

  Cea mai colorata, trezitoare si descretitoare de frunti prezentare de la gala premiilor ecommerce 2011. (Daca imi permiteti aceste inovatii lingvistice atroce) Felicitari! Zi unde mai vorbesti ca vin sa te ascult. :)

 6. Just do it « « Spada
 7. rivi Reply

  ca de obicei, o placere sa te ascult :D

 8. Manuel Reply

  Am tras chiulul, dar da, multe lucruri se intampla pe la noi, in online, pe Cartea de Credit a Amicilor :D Totusi, sunt de parere ca social emdia trebuie sa fie in stare sa ajute la promovarea unui proiect cu un raspuns deloc evazic, dar de partea cealalta: “Da, mah pot si stiu cum!” Prieteniile sunt bune, dar rezultatele trebuie sa fie si ele… bune. Cea mai grea intrebare: “Mai, Manule, daca vin la ai tai bloggeri sa imi faceti reclama cate vanzari imi poti garanta in perioada X?” Oooops, acolo e durerea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.