Ce am prestat la NetCamp și la Gala Premiilor eCommerce

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Io zic că am fost, din nou (iertată-mi fie lipsa de modestie, care nu mă caracterizeaza :D), foarte bun :D Vă dau mai jos prezentările mele, dar din care o să înțelegeți doar așa, pe părți, dacă nu ați fost acolo. De aceea mai bag câteva cuvinte sintetizatoare, cum ar veni, ca să mă explicitez :)

La NetCamp, musiu Manafu m-a rugat să vorbesc despre barierele psihologice de care se lovește un antreprenor. Iar eu am vorbit despre asta, firește, dar pe stil propriu :D Înainte de a vedea pozele cu mine (dap, pozele și dap, cu mine :D), vreau să vă raportez că fiecare din pozele pe care o să le vedeți mai jos au fost niște bariere pe care le-am trecut (căci eu vorbesc doar din experiența personală, altfel nu știu…) și că ideea de bază a fost că dacă tu nu te lauzi, dacă tu nu crezi în tine și în ce faci, atunci mai bine să te apuci de crescut petunii…

La Gala Premiilor eCommerce am fost oaia neagră, cum ar veni. Căci între atâția grei care erau pe sistem de făcut bani din magazine online, eu a trebuit să vorbesc despre cum ajută social media un magazin online. Am început prezentarea cu un categoric ”Habar n-am”, după care totul a decurs absolut firesc :D Ideea de bază (cred…) a fost că cei care sunt obișnuiți să cuantifice totul și să măsoare la milimetru ar trebui să îmi spună cam cât costă kilogramul de prieteneală, căci despre asta este vorba în social media :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Ce am prestat la NetCamp și la Gala Premiilor eCommerce”

  1. te-am urmarit la GPEC cu atentie – mi-as fi dorit ca si clientii mei sa te fi auzit, sa inteleaga ca secretara sau ruda apropiata nu se pricepe chiar asa de bine la social media. imi pare rau ca nu te-am ,,prins” si la NetCamp.

  2. nu te-am prins „in actiune” la nici unul dintre evenimente dar acum ca am am vazut prezentarile ma cam oftic. trebuie sa fii Chinezu ca sa poti prezenta asa ceva in fata oamenilor (si o spun in sensul bun!)

  3. Cea mai colorata, trezitoare si descretitoare de frunti prezentare de la gala premiilor ecommerce 2011. (Daca imi permiteti aceste inovatii lingvistice atroce) Felicitari! Zi unde mai vorbesti ca vin sa te ascult. :)

  4. Pingback: GamesLine Blog » Blog Archive Deja-vu 2010? GamesLine.ro – locul 1 categoria IT&C GPeC 2011 |

  5. Pingback: Just do it « « Spada

  6. Am tras chiulul, dar da, multe lucruri se intampla pe la noi, in online, pe Cartea de Credit a Amicilor :D Totusi, sunt de parere ca social emdia trebuie sa fie in stare sa ajute la promovarea unui proiect cu un raspuns deloc evazic, dar de partea cealalta: „Da, mah pot si stiu cum!” Prieteniile sunt bune, dar rezultatele trebuie sa fie si ele… bune. Cea mai grea intrebare: „Mai, Manule, daca vin la ai tai bloggeri sa imi faceti reclama cate vanzari imi poti garanta in perioada X?” Oooops, acolo e durerea!

  7. Pingback: Chinezu'-Ce ar trebui sa stie un antreprenor online

  8. Pingback: Hai să vă dau niște linkuri cu evenimente | Chinezu

  9. Pingback: Și, cum e, merge treaba cu comerțul online? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)