Ai o idee de proiect online. Așa… și?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am fost un pic dur în titlu. Adică nu dur, ci miștocar. Ceea ce uneori e chiar mai rău… Ce vreau să spun, însă, este că indiferent cât de genială e ideea ta, nu ai făcut nimic dacă nu te apuci să o pui în practică. Iar asta cu pusul în practică e cotoibilă rău, dacă îmi permiteți…

Mereu m-am întrebat ce v-ar putea opri, dacă tot aveți o idee și o considerați foarte mișto, să ieșiți în lume cu ea. Adică nu să vă lăudați peste tot, ca o gură spartă, ci să mergeți în fața celor care v-ar putea da un sfat, o părere și, mai important, finanțare. Chiar dacă nu reușiți din prima, experiența pe care o acumulați astfel merită toți banii, ca să zic așa. Plus că mai e chestia că ți-ai dat greața, cum spuneam noi când eram mici, la scăldat, și ne era cam târșală să ne aruncăm în apa cam rece :) Adică după un asemenea ”botez” celelalte întâlniri o să ți se pară mai ușoare.

Spre exemplu, puteți aplica la Net Start-Up din cadrul Netcamp, până pe 19 noiembrie. Eu vă încurajez să faceți asta. E o școală foarte bună pentru oricine.

Iar dacă nu sunteți interesați, puteți da un ochi pe siteul evenimentului, poate vă surâde totuși ceva :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Ai o idee de proiect online. Așa… și?”

 1. Pentru ca am avut o experienta de acest gen, odata, long time ago, am invatat ca indiferent de mediul in care expui o idee, aceasta o sa fie in mod cert preluata inainte sa apuci tu, cautatorul de fonduri sa o aplici.

  Ca idee, cine are chef, bani si experienta sa implementeze o aplicatie de mobil, care sa-ti permita sa selectezi dintr-o lista predefinita de posturi tv romanesti, postul pe care-l vizionezi intr-un anumit moment, emisiunea la care te uiti, sa poti sa o comentezi, sa-i dai share pe retelele de socializare, sa-i dai un scoring de fiecare data cand o selectezi, sa poti trimite sms direct din aplicatie atunci cand emisiunea permite.
  Aplicatia ar trebui sa aibe pt fiecare canal in parte, lista de programe cu actualizare la deschidere aplicatie, cu rezervare de programe favorite si reminder.

  Have fun & money :)

 2. Ideile vin greu…..
  pus in practica si mai greu…..
  fonduri…???…..(economii……)
  deja cred ca totul se rezuma la munca munca
  oricum pentru un singur cuvant de lauda trebuie sa treci prin mii de esecuri.

 3. Romanii ar trebui incurajați și îndrumați la aplicarea acestor idei. Tot timpul am fost o nație plina de inventivitate de ce nu ne-am putea îndrepta aceste atuuri și spre locuri care la început par tabu. Sfătuiesc pe fiecare măcar sa încerce în cel mai rău caz se alege cu mai multa experiența decât înainte.

 4. Idei sunt, ajutor moral din partea autorităților, am primit, dar cu partea financiară este greu. Ca tânăr, nu ta ia nimeni în seamă. Dacă nu ai o pilă pe undeva, dacă nu dai o șpăguță, nu reușești. Totuși mai caut, odată tot trebuie să reușesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)