Când ați fost ultima dată la o recitare. De poezii, firește

Întreb asta pentru că am văzut Gala poeziei române contemporane, Ediția I, care va avea loc la Ateneul Român, pe 19 noiembrie, de la 17.00. Eu ultima dată am fost pe 5 octombrie 2009 (vedeți ce rol mnemotic are blogul? :D), când l-am ascultat citind poezii pe Gabi Macovei. Dar de atunci pauză totală…

E drept că nu e în zona mea de interes imediat, ca să zic așa, o astfel de modalitate de a-mi petrece timpul liber. Dar odată ajuns la o astfel de manifestare mă relaxez și mă bucur de potrivirea cuvintelor cu care mă lovesc cei care citesc sau recită poezie :)

La Gala de care vă spun intrarea este liberă, dar se face doar pe baza invitaţiei (de la Asociaţia Scriitorilor din Bucureşti sau Uniunea Scriitorilor din România). Selecţioner şi moderator Nicolae Manolescu. Citesc din versurile lor 25 de poeţi români. Participă actorul Ion Caramitru.

Rezervari telefonice la 0726407349 (pâna sâmbătă, 19 noiembrie, ora 15.00). Accesul în sala se va face până la ora 16.50. Gala va fi transmisa în direct de Radio Romania Cultural şi în reluare de TVR Cultural.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Când ați fost ultima dată la o recitare. De poezii, firește”

  1. De cand ma gandesc la asa ceva… Poezia prinde viata cand e rostita cum se cade si doar asa mai invie si gustul pentru vers. Altfel, tot ce consumam sunt doar lyrics, fara lirica.

  2. @Sorana
    apropo de asta, imi place sa aud oameni recitand
    dar ce ma enerveaza la evenimente de astea e fauna care apare pe acolo
    acei intelectuali pentru care a se arata ca sunt intelectuali e mai important decat a fi oameni :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)