Cât de mult credeți în horoscop? Sau cât de puțin, firește

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Înainte de a trece la chestiunea în cauză, mă simt dator să precizez poziția mea: cred în horoscop cam la fel de mult pe cât cred în puterea energetică a petuniilor. Adică știu că există, că unii sunt fani, dar pe mine nu mă interesează :) Să nu se înțeleagă din asta că dezaprob decizia celor care au ales să își înceapă ziua cu horoscopul și/sau să își calculeze pașii în viață în funcție de nu știu ce conjucții ale planetelor. Căci nu e așa. Fiecare e liber să creadă în ce vrea și să vrea în ce să creadă. Doar că atunci când un ”ultras” horoscopist, ca să zic așa, încearcă să facă un believer din mine, atunci îmi activez caterinca și miștocăreala și, confruntat cu un astfel de misionarism, încep și eu cu contra-atacul. Și în 99% din cazuri interlocutorul se retrage spășit, căci își dă seama că nu are ce face cu ființa totalmente lipsită de spiritualitate care este je :D

Bun, acestea fiind spuse, să trecem mai departe. Fac mențiunea că ce vedeți mai jos face parte din campania pentru siteul datoriamea.ro a celor de la Kruk International. Spun asta pentru că dacă unii din voi nu mai vreți să citiți, sunteți, firește, liberi să o faceți :)

În lumina celor spuse mai sus (uite că am reușit să folosesc această expresie, în sfârșit :D), m-a amuzat foarte tare când am primit rezultatul unei cercetări realizate de compania cu pricina, care clasifica datoriile persoanelor în funcție de… zodii :)) Vă dau comunicatul mai jos, căci am zis că nu se cuvine să intervin eu în dorința voastră de a vedea dacă faceți parte dintr-o zodie mai datornică decât alta :D

Aș vrea să mă opresc puțin asupra vârstei medie a debitorilor cu creațe active (așa se numesc oficial datornicii), despre care studiul ne spune că este de 40,9 ani. O vârstă interesantă din toate punctele de vedere. Căci este acel moment al vieții, cred eu, în care responsabilitatea față de ceea ce o să faci în continuare în viață, din toate punctele de vedere, este maximă. Pentru că ai ajuns în momentul în care ai o experiență, realizată în ani și ani de dat cu capul în pragul de sus al unor evenimente mai puțin plăcute, din care ai învățat, ai ajuns în acea etapă în care ar trebui să știi cum să îți organizezi viața mai bine și cum să încerci măcar să nu mai repeți greșelile făcute. Acum îmi dau seama că aceasta este vârsta la care mă refeream când am scris despre responsabilitatea asumată ca atitudine de viață. Poate pentru că este și vârsta la care o să ajung în câțiva ani și pentru care mă pregătesc de pe acum :)

Și acum, as promised, comunicatul cu pricina.

Nativii din zodiile Vărsător, Balanţă şi Capricorn au un comportament de plată a datoriilor mai responsabil, comparativ cu cei născuţi în zodiile Gemeni, Săgetător şi Rac.

Potrivit unei analize făcute de compania de colectare a creanţelor KRUK International, care a înregistrat în perioada iulie 2010 – iunie 2011 un număr total de 515.070 debitori persoane fizice cu creanţe active, 45.975 dintre aceştia sunt Gemeni, 45.723 sunt Săgetători şi alţi 45.355, Raci. La coada clasamentului se situează Vărsătorii (35.378), Balanţele (38.513) şi Capricornii (39.298).

Conform aceleiaşi analize făcute de KRUK International pe propriul portofoliu de clienţi, valoarea medie cea mai mare a unei creanţe este aceea a debitorilor din zodiile Peşti (6.861 de lei) şi Leu (6.828 de lei), în timp ce nativii din zodiile Rac şi Taur sunt debitorii cu datoriile cele mai mici, în medie, şi anume 6.562 de lei şi, respectiv, 6.602 lei.

De asemenea, analiza portofoliului KRUK International arată că bărbaţii au cea mai mare pondere în rândul debitorilor cu datorii (61%), aceştia înregistrând datorii cu valori mai mari decât cele ale femeilor. Valoarea totală a datoriilor înregistrate de bărbaţi reprezintă 66% din totalul creanţelor administrate de KRUK International.

Vârsta medie a debitorilor cu creanţe active în perioada iulie 2010 – iunie 2011 este de 40,9 ani, coform aceleiaşi analize.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cât de mult credeți în horoscop? Sau cât de puțin, firește”

  1. Pingback: Pagina 34, paragraful 2 din cartea pe care o citesc| Pavel Ionuţ

  2. Cu siguranta bancile, in urma studiului, vor stabili bonitatea clientului si in functie de zodie :) . Inainte de 89 toate descoperirile le faceau cercetatori rusi…………mai lipsea sa spuna in articol ca ac descoperire UIMITOARE au facut-o cercetatori americani. Sunt tare curios oare cei de la KRUK or sa mai descopere ca barbati se gindesc la sex ……. ca fetele se viseaza mirese…..ca dupa noapte vine zi…………

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)