De Ziua fără Datorii îmi plătesc trei datorii

Hai să încercăm astăzi, dacă tot e Ziua fără Datorii, să ne plătim măcar o datorie. Oricât de mică ar fi ea. Și de aia bănească, dar și de aia de suflet sau de onoare, cum le clasificam eu, după mintea mea. Chiar dacă doar pentru a simți feelingul ăla de ”hai că am făcut-o și pe asta” :) Pentru că, indiferent cum am lua-o, o datorie, de orice fel ar fi ea, este o promisiune care trebuie onorată.

Eu voi sărbători această zi prin plata a trei datorii. Care se încadrează în cele trei categorii despre care vă spuneam. Una bănească (care este, de fapt, doar o amânare cu câteva zile din motive ce nu țin neapărat de mine), una de onoare (o chestie pe care trebuia să o fac mai demult și pentru a cărei întârziere îmi asum toată responsabilitate, o să vedeți mai încolo despre ce e vorba…) și una de suflet.

O să încep prin a vă spune cum îmi plătesc astăzi o datorie de suflet. Care, așa cum ziceam, este una pe care așa simt eu că trebuie să o ”plătesc”, nefiind condiționat de nimeni și de nimic, doar de conștiința mea și de certitudinea că așa e bine să fac :)

Și îmi plătesc această datorie prin a mulțumi public și din tot sufletul Roxanei Toma. Cea căreia, deși nu ne-am mai văzut de ani de zile și nici nu prea am ținut legătură (deh, așa e viața asta câteodată…), îi port o mare recunoștință pentru faptul că a tras de mine, într-o perioadă când nu ajunsesem (iertată-mi fie lipsa de modestie) la gradul de notorietate la care am ajuns acum, să mă duc într-o emisiune la Antena 3. Spunându-mi să am încredere în ea că totul o să fie bine. Și a fost :) Iar de atunci am fost invitat de foarte multe ori în studiourile mai multor televiziuni, fapt care a contribuit foarte mult la creșterea brandului personal.

Mulțumesc, Roxana, pentru că ai avut încredere în mine și vei rămâne pentru totdeauna omul care mi-a acordat încrederea la care nici eu nu mă așteptam :)

Notă: Această postare face parte dintr-o campanie pentru siteul datoriamea.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “De Ziua fără Datorii îmi plătesc trei datorii”

  1. Pingback: 17 Noiembrie – Plăteşte o datorie azi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.