25.04.2017

De Ziua fără Datorii îmi plătesc trei datorii

Hai să încercăm astăzi, dacă tot e Ziua fără Datorii, să ne plătim măcar o datorie. Oricât de mică ar fi ea. Și de aia bănească, dar și de aia de suflet sau de onoare, cum le clasificam eu, după mintea mea. Chiar dacă doar pentru a simți feelingul ăla de ”hai că am făcut-o și pe asta” :) Pentru că, indiferent cum am lua-o, o datorie, de orice fel ar fi ea, este o promisiune care trebuie onorată.

Eu voi sărbători această zi prin plata a trei datorii. Care se încadrează în cele trei categorii despre care vă spuneam. Una bănească (care este, de fapt, doar o amânare cu câteva zile din motive ce nu țin neapărat de mine), una de onoare (o chestie pe care trebuia să o fac mai demult și pentru a cărei întârziere îmi asum toată responsabilitate, o să vedeți mai încolo despre ce e vorba…) și una de suflet.

O să încep prin a vă spune cum îmi plătesc astăzi o datorie de suflet. Care, așa cum ziceam, este una pe care așa simt eu că trebuie să o ”plătesc”, nefiind condiționat de nimeni și de nimic, doar de conștiința mea și de certitudinea că așa e bine să fac :)

Și îmi plătesc această datorie prin a mulțumi public și din tot sufletul Roxanei Toma. Cea căreia, deși nu ne-am mai văzut de ani de zile și nici nu prea am ținut legătură (deh, așa e viața asta câteodată…), îi port o mare recunoștință pentru faptul că a tras de mine, într-o perioadă când nu ajunsesem (iertată-mi fie lipsa de modestie) la gradul de notorietate la care am ajuns acum, să mă duc într-o emisiune la Antena 3. Spunându-mi să am încredere în ea că totul o să fie bine. Și a fost :) Iar de atunci am fost invitat de foarte multe ori în studiourile mai multor televiziuni, fapt care a contribuit foarte mult la creșterea brandului personal.

Mulțumesc, Roxana, pentru că ai avut încredere în mine și vei rămâne pentru totdeauna omul care mi-a acordat încrederea la care nici eu nu mă așteptam :)

Notă: Această postare face parte dintr-o campanie pentru siteul datoriamea.ro.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Până în 2014 nu avem 6% pentru educație

La fotbal 2.0, Puterea bate Opoziția fără să se streseze

Un comentariu

  1. joi, 17 noiembrie 2011, 12:19

    […] are o idee bună cu plata mai multor tipuri de datorii, iar Ziua fără Datorii e cel mai bun prilej pentru a pune […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *