Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dragilor, un mare mulțumesc din inimă :)

V-am spus despre meciul special de baschet pe care o echipă a bloggerilor o să îl joace cu echipa Fundației Motivation. Cu mare, mare bucurie vă anunț că au acceptat invitația de a veni să joace alături de noi oameni cu un suflet teribil și cu o deschidere fantastică. Iar cei care au decis să anunțe și să promoveze evenimentul chiar dacă nu erau din București sau nu pot să vină sâmbătă, 22 octombrie, la 12.30, pe arena Federației Române de Baschet (Bd. Basarabia, nr 39, sector 2, București) m-au emoționat așa cum se cuvine :)

Vreau să le mulțumesc public celor care au răspuns cu entuziasm invitației noastre și vor fi prezenți alături de noi, adică Andi Moisescu, Manafu, Cabral, George Zafiu, Bobby Voicu, Marius Manole, Dan Byron, Cosmin Tudoran, precum și tuturor celor care ne-au sprijinit încă din prima secundă când au aflat despre proiect. O mențiune specială pentru căpitanul echipei Make, pe care mi-am permis să îl numesc cu de la mine putere, căci și bezmeticul ăsta are un suflet cât China, dacă îmi permiteți :))

Un mare, mare mulțumesc vreau să îi adresez Cristinei Bazavan pentru dăruirea cu care s-a alăturat proiectului. De asemenea, i-aș adresa un salut tovărășesc lui Dobro, care va pune și el umărul la promovarea acțiunii.

Vă invit în continuare să fiți alături de noi sâmbătă și, pe cât puteți, să promovați și voi evenimentul. Vă mulțumesc de pe acum pentru sprijin :)

13 comentarii la “Dragilor, un mare mulțumesc din inimă :)

  1. Ionut Reply

    Si noi iti multumim pentru ca ne oferi ocazia sa facem fapte bune :)

  2. Sambata joc baschet
  3. Invitatie la un meci de baschet
  4. Invitatie la baschet « byron Music
  5. Hai la baschet | george zafiu punct ro
  6. Blogul Cristinei Bazavan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.