Vă recomand acest exercițiu de calcul simplu al unor cheltuieli. Ca să vedeți cât de mulți bani dați pe lucruri pe care chiar am putea să nu dăm atâția bani! Că nu știu cum să o zic mai simplu.

Dragilor, un mare mulțumesc din inimă :)

V-am spus despre meciul special de baschet pe care o echipă a bloggerilor o să îl joace cu echipa Fundației Motivation. Cu mare, mare bucurie vă anunț că au acceptat invitația de a veni să joace alături de noi oameni cu un suflet teribil și cu o deschidere fantastică. Iar cei care au decis să anunțe și să promoveze evenimentul chiar dacă nu erau din București sau nu pot să vină sâmbătă, 22 octombrie, la 12.30, pe arena Federației Române de Baschet (Bd. Basarabia, nr 39, sector 2, București) m-au emoționat așa cum se cuvine :)

Vreau să le mulțumesc public celor care au răspuns cu entuziasm invitației noastre și vor fi prezenți alături de noi, adică Andi Moisescu, Manafu, Cabral, George Zafiu, Bobby Voicu, Marius Manole, Dan Byron, Cosmin Tudoran, precum și tuturor celor care ne-au sprijinit încă din prima secundă când au aflat despre proiect. O mențiune specială pentru căpitanul echipei Make, pe care mi-am permis să îl numesc cu de la mine putere, căci și bezmeticul ăsta are un suflet cât China, dacă îmi permiteți :))

Un mare, mare mulțumesc vreau să îi adresez Cristinei Bazavan pentru dăruirea cu care s-a alăturat proiectului. De asemenea, i-aș adresa un salut tovărășesc lui Dobro, care va pune și el umărul la promovarea acțiunii.

Vă invit în continuare să fiți alături de noi sâmbătă și, pe cât puteți, să promovați și voi evenimentul. Vă mulțumesc de pe acum pentru sprijin :)

13 comentarii la “Dragilor, un mare mulțumesc din inimă :)

  1. Ionut Răspunde

    Si noi iti multumim pentru ca ne oferi ocazia sa facem fapte bune :)

  2. Sambata joc baschet
  3. Invitatie la un meci de baschet
  4. Invitatie la baschet « byron Music
  5. Hai la baschet | george zafiu punct ro
  6. Baschet în scaun rulant: bloggeri vs Motivation
  7. Blogul Cristinei Bazavan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: