Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Am 100.000 de Euro. No acuma, ce fac cu ei?

În ultimele zile m-am uitat la multe filmări făcute de participanții la Rețeaua Emag. Și vă raportez că au fost cazuri în care am rânjit masiv fasolea :D Ce aș face eu cu marele premiu de 100.000, v-am spus deja. Dar cum eu funcționez cam de când mă știu pe principiul hai să văd ce zic și alții că nu sunt eu singurul deștept din lume :D, am zis să îi întreb și pe alții :D Ce au răspuns ei puteți vedea mai jos.

Dar înainte să fac niște cuvenite precizări legate de campania Rețeaua Emag. Cei care intrați în rețea, trebuie să răspundeți la anumite chestionare IT, să vă construiți antene (mișto asta :D) și să le upgradați pe o hartă virtuală, să vă bateți cu ceilalți concurenți pentru ele. Puteți câștiga credite și cumpărând produse Emag, dar și găsind codurile promoționale. Cine are cele mai multe credite la final, câștiga premiul cel mare, imensul și minunatul (la propriu, zău :D) premiu cel mare. Asta despre competiția în sine.

Legat de videourile în care să ziceți ce ați face cu 100.000 de euro, aveți regulamentul aici. Dar ideea e că până pe 30 octombrie puteți să faceți filmarea, să o puneți pe YouTube și să încercați să obțineți cât mai multe vizualizări. Clipul care are cele mai multe vizualizări la final, primește un Sony Vaio :) Puteți lăsa și un comentariu cu link către filmarea voastră de pe youtube, că nu se supără nimeni, zău :))

No bun, și acum ia să vedem ce zic tovarășii mai jos că ar face cu 100.000 de euro :D

Ștefan Murgeanu zice că …

Ovidiu Dărămuș zice că…

Papen zice că…

Iar voi ziceți că… ? :))

12 comentarii la “Am 100.000 de Euro. No acuma, ce fac cu ei?

 1. Daniela Reply

  Eu doar am scris. Nu m-am filmat. :(

  • chinezu Reply

   @Daniela
   e foarte bine si asa, multam, esti de treaba :D

 2. Vali Reply

  Eu, daca as avea (rectific); daca as castiga o suta de mii de euro cash, i-as da spaga la un partid si m-as face politician si apoi intr-un an as face un milion de euro. Deci, cui trebuie sa-i dau spaga o suta de mii de euro (dupa primul an de mandat) ca sa castig concursul asta? Simte cinvea persepctiva si motivatia? Nevoia din spatele nevoii?

 3. Paul Reply

  Foarte frumos.Unii chiar merita sa castige

 4. Filip Angela Reply
 5. Șerban Reply

  Io, recunosc… Am rămas în urmă cu leapșa, da’ promit să vin și eu cu clip! :)

 6. Ciobanu Andrei Reply

  anythinguploader

 7. Alex Reply
 8. Alex Reply

  Salutare!
  Am raspuns la intrebarea “Ce ai face cu 100.000 euro daca i-ai castiga la Reteaua 3 de pe emag.ro? dupa cum urmeaza :
  http://www.youtube.com/watch?v=2BTqg2Wx8WM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.