Am 100.000 de Euro. No acuma, ce fac cu ei?

În ultimele zile m-am uitat la multe filmări făcute de participanții la Rețeaua Emag. Și vă raportez că au fost cazuri în care am rânjit masiv fasolea :D Ce aș face eu cu marele premiu de 100.000, v-am spus deja. Dar cum eu funcționez cam de când mă știu pe principiul hai să văd ce zic și alții că nu sunt eu singurul deștept din lume :D, am zis să îi întreb și pe alții :D Ce au răspuns ei puteți vedea mai jos.

Dar înainte să fac niște cuvenite precizări legate de campania Rețeaua Emag. Cei care intrați în rețea, trebuie să răspundeți la anumite chestionare IT, să vă construiți antene (mișto asta :D) și să le upgradați pe o hartă virtuală, să vă bateți cu ceilalți concurenți pentru ele. Puteți câștiga credite și cumpărând produse Emag, dar și găsind codurile promoționale. Cine are cele mai multe credite la final, câștiga premiul cel mare, imensul și minunatul (la propriu, zău :D) premiu cel mare. Asta despre competiția în sine.

Legat de videourile în care să ziceți ce ați face cu 100.000 de euro, aveți regulamentul aici. Dar ideea e că până pe 30 octombrie puteți să faceți filmarea, să o puneți pe YouTube și să încercați să obțineți cât mai multe vizualizări. Clipul care are cele mai multe vizualizări la final, primește un Sony Vaio :) Puteți lăsa și un comentariu cu link către filmarea voastră de pe youtube, că nu se supără nimeni, zău :))

No bun, și acum ia să vedem ce zic tovarășii mai jos că ar face cu 100.000 de euro :D

Ștefan Murgeanu zice că …

Ovidiu Dărămuș zice că…

Papen zice că…

Iar voi ziceți că… ? :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Am 100.000 de Euro. No acuma, ce fac cu ei?”

  1. Eu, daca as avea (rectific); daca as castiga o suta de mii de euro cash, i-as da spaga la un partid si m-as face politician si apoi intr-un an as face un milion de euro. Deci, cui trebuie sa-i dau spaga o suta de mii de euro (dupa primul an de mandat) ca sa castig concursul asta? Simte cinvea persepctiva si motivatia? Nevoia din spatele nevoii?

  2. Pingback: Ce as face cu 100.000 EUR - Concediaza-ti seful!

  3. Pingback: Campaniile saptamanii 3-9 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)