24.05.2017

Hai România!

Scriam zilele trecute despre inițiativa organizatorilor Jocurilor Olimpice de a-i provoca pe twitteriștii din toate țările participante să își încurajeze delegațiile naționale printr-un twit cu htagul #1yeartogo. Spre cinstea twitosferei românești, România s-a clasat pe locul 10 în această competiție 2.0. Respect, dragilor, pentru ce ați făcut și nu lăsați pe nimeni să vă ia nici un pic din mândria de a-i fi încurajat astfel pe sportivii noștri!

Acum vă invit să spuneți și voi ”Curaj România”. Să transmiteți un mesaj de încurajare delegației noastre la JO și să vă invitați prietenii să facă la fel. Este, cred eu, un alt gest de mândrie și de solidaritate pe care nu ar trebui să îl ratăm.

Hai România!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Patru linkuri din și despre blogosferă

Și cam ce părere aveți voi despre blogoree?

3 comentarii

 1. miercuri, 3 august 2011, 09:46

  […] ca SE POATE, la initiativa lui Chinezu, doresc sa transmit delegatiei participante la Jocurile Olimpice din 2012 […]

  Răspunde
 2. miercuri, 3 august 2011, 15:07

  Initiativa este foarte buna si merita incurajata. Din pacate, doar twitteristii au astfel de campanii de suport, autoritatile si institutiile care ar trebui sa sprijine sportivii sunt preocupate de cu totul altceva decat sa asigure conditiile pentru performanta unor tineri sportivi foarte talentati. Daca la JO vom castiga medalii, autoritatile se vor felicita, vor culege roadele, isi vor acorda prime. Daca nu, vor ridica din umeri. Nu stiu cat de multe putem sa facem noi, decat sa le transmitem CURAJ sportivilor nostri, si sa speram ca va fi bine!

  Răspunde
 3. miercuri, 3 august 2011, 22:33

  […] de facebook care mi-a placut teribil de mult. Am dat de ea printr-o postare de pe twitter facuta de chinezu. Da,da, toate retelele astea folosesc la […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *