Hai România!

Scriam zilele trecute despre inițiativa organizatorilor Jocurilor Olimpice de a-i provoca pe twitteriștii din toate țările participante să își încurajeze delegațiile naționale printr-un twit cu htagul #1yeartogo. Spre cinstea twitosferei românești, România s-a clasat pe locul 10 în această competiție 2.0. Respect, dragilor, pentru ce ați făcut și nu lăsați pe nimeni să vă ia nici un pic din mândria de a-i fi încurajat astfel pe sportivii noștri!

Acum vă invit să spuneți și voi ”Curaj România”. Să transmiteți un mesaj de încurajare delegației noastre la JO și să vă invitați prietenii să facă la fel. Este, cred eu, un alt gest de mândrie și de solidaritate pe care nu ar trebui să îl ratăm.

Hai România!

3 comentarii la “Hai România!

  1. Curaj Romania! « Monica Sibisteanu
  2. UMO Serv Răspunde

    Initiativa este foarte buna si merita incurajata. Din pacate, doar twitteristii au astfel de campanii de suport, autoritatile si institutiile care ar trebui sa sprijine sportivii sunt preocupate de cu totul altceva decat sa asigure conditiile pentru performanta unor tineri sportivi foarte talentati. Daca la JO vom castiga medalii, autoritatile se vor felicita, vor culege roadele, isi vor acorda prime. Daca nu, vor ridica din umeri. Nu stiu cat de multe putem sa facem noi, decat sa le transmitem CURAJ sportivilor nostri, si sa speram ca va fi bine!

  3. Despre curaj | cuvinteaurite.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: