Hai România!

Scriam zilele trecute despre inițiativa organizatorilor Jocurilor Olimpice de a-i provoca pe twitteriștii din toate țările participante să își încurajeze delegațiile naționale printr-un twit cu htagul #1yeartogo. Spre cinstea twitosferei românești, România s-a clasat pe locul 10 în această competiție 2.0. Respect, dragilor, pentru ce ați făcut și nu lăsați pe nimeni să vă ia nici un pic din mândria de a-i fi încurajat astfel pe sportivii noștri!

Acum vă invit să spuneți și voi ”Curaj România”. Să transmiteți un mesaj de încurajare delegației noastre la JO și să vă invitați prietenii să facă la fel. Este, cred eu, un alt gest de mândrie și de solidaritate pe care nu ar trebui să îl ratăm.

Hai România!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Hai România!”

  1. Pingback: Curaj Romania! « Monica Sibisteanu

  2. Initiativa este foarte buna si merita incurajata. Din pacate, doar twitteristii au astfel de campanii de suport, autoritatile si institutiile care ar trebui sa sprijine sportivii sunt preocupate de cu totul altceva decat sa asigure conditiile pentru performanta unor tineri sportivi foarte talentati. Daca la JO vom castiga medalii, autoritatile se vor felicita, vor culege roadele, isi vor acorda prime. Daca nu, vor ridica din umeri. Nu stiu cat de multe putem sa facem noi, decat sa le transmitem CURAJ sportivilor nostri, si sa speram ca va fi bine!

  3. Pingback: Despre curaj | cuvinteaurite.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)