Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Hai România!

Scriam zilele trecute despre inițiativa organizatorilor Jocurilor Olimpice de a-i provoca pe twitteriștii din toate țările participante să își încurajeze delegațiile naționale printr-un twit cu htagul #1yeartogo. Spre cinstea twitosferei românești, România s-a clasat pe locul 10 în această competiție 2.0. Respect, dragilor, pentru ce ați făcut și nu lăsați pe nimeni să vă ia nici un pic din mândria de a-i fi încurajat astfel pe sportivii noștri!

Acum vă invit să spuneți și voi ”Curaj România”. Să transmiteți un mesaj de încurajare delegației noastre la JO și să vă invitați prietenii să facă la fel. Este, cred eu, un alt gest de mândrie și de solidaritate pe care nu ar trebui să îl ratăm.

Hai România!

3 comentarii la “Hai România!

  1. Curaj Romania! « Monica Sibisteanu
  2. UMO Serv Reply

    Initiativa este foarte buna si merita incurajata. Din pacate, doar twitteristii au astfel de campanii de suport, autoritatile si institutiile care ar trebui sa sprijine sportivii sunt preocupate de cu totul altceva decat sa asigure conditiile pentru performanta unor tineri sportivi foarte talentati. Daca la JO vom castiga medalii, autoritatile se vor felicita, vor culege roadele, isi vor acorda prime. Daca nu, vor ridica din umeri. Nu stiu cat de multe putem sa facem noi, decat sa le transmitem CURAJ sportivilor nostri, si sa speram ca va fi bine!

  3. Despre curaj | cuvinteaurite.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.