Cum m-a convins Ciuc Premium să intru într-o campanie

Când am primit mailul de la Premium Ciuc (de fapt, ca să respect adevărul adevărat, de la McCann :D) în care mi se propunea o campanie, prima reacție a fost, în capul meu, ”măh, nu cred că mă bag, că atâtea am pe cap și nu m-aș putea ocupa cum trebe”. Dar asta până am cerut detalii. Și când am văzut ce faina e campania și că, foarte important pentru mine când mă decid să accept ceva sau nu, câștigătorii mei vor avea de câștigat, am zis că mă bag.

Mi-a plăcut foarte mult deschiderea lor către propunerile mele. Căci la faza cu biletele duble pentru concertul Bon Jovi au acceptat trăznaia pe care le-am propus-o și uite ce chestii faine au ieșit :) Iar faptul că am reușit prin această campanie să facem măcar pe câțiva dacă nu fericiți măcar mulțumiți, este unul din motivele pentru care fac campanii aici pe blogul meu :)

Un alt motiv pentru care am acceptat campanie este pentru că Ciuc Premium este berea ”vinovată” pentru niște concerte tare mișto de anul acesta din România: Roxette, Scorpions, Bon Jovi, Shakira, BestFest.

Apoi mi s-a părut excelentă ideea de a aduce trupe și cântăreți în stradă, la propriu, după cum puteți vedea în filmul de mai jos, care să facă niște cover-uri. Lasă că sunt fan declarat de muzică live, dar după mintea mea ăsta e liveul cel mai live, adică direct în mijlocul oamenilor, ca o scoatere din context doar pentru a pune iar în context muzica adevărată :)

Plus că mai urmează ceva tare fain în campania asta, așa că stați pe fază :D

Am zis să fac mărturisirea asta (dacă îmi permiteți să îi spun așa :D) pentru a mai da câte un pic din bucătăria acestui blog minunat care se intitulează chinezu.eu :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cum m-a convins Ciuc Premium să intru într-o campanie”

  1. Pingback: Despre rușinici | Laurentiu Horubet

  2. Pingback: Cine se bagă să câștige o chitara a lui Jon Bon Jovi? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)