Da’ ce Prestigio Multipad mi-am tras :D

Cei care îmi faceți onoarea să mă citiți de ceva vreme, știți că am scris în câteva rânduri despre produsele Prestigio. Care au ceva care îmi plac :) O simplitate care mă coafează, un design simplu și elegant care îmi place. De altfel ebook readerul Prestigio a spart în ceea ce mă privește bariera aia mentală că io citesc cărțile doar de pe hârtie. Căci, în lunile astea de când îl am, am citit mai multe cărți electronice și, culmea sau nu, majoritatea au fost clasice, gen ”Mândrie și prejudecată” sau mai multe scrieri de Poe :))

Acum m-am mai pricopsit cu scula de mai jos. Care poză am făcut-o așa la șmecherie, ca un fel de product placement pentru chinezu.eu :)) Tableta 7070C cu pricina mi-a venit abia ieri, așa că nu am apucat să o manipulez, ca să zic așa, pentru că, evident, Alex al meu e călare pe ea de cum a venit :D Dar promit că după ce prestez la ea vă raportez ce și cum

PS. Exact când scriu aceste rânduri, Alex al meu îmi arată ce mișto se joacă Angry Birds pe tabletă. Ocazie cu care am văzut și eu pentru prima dată care e faza cu jocul ăsta :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Da’ ce Prestigio Multipad mi-am tras :D”

  1. Daca tot testezi la ea, eu as fi curios daca suporta flash player, daca se poate face update la android 2.3 si daca merg atasate modemuri 3G pe usb si care sa functioneze. Daca toate astea merg atunci dau fuga la magazin si imi iau tableta :-)

  2. Tocmai azi mă uitam la nişte review-uri la tableta asta! Sunt curios cât ţine bateria în condiţii de navigare pe net prin Wi-Fi sau 3G! Din câte am văzut are Flash şi două porturi USB, aşa că bănuiesc că poţi posta şi pe blog de pe ea! Baftă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)