Da’ ce Prestigio Multipad mi-am tras :D

Cei care îmi faceți onoarea să mă citiți de ceva vreme, știți că am scris în câteva rânduri despre produsele Prestigio. Care au ceva care îmi plac :) O simplitate care mă coafează, un design simplu și elegant care îmi place. De altfel ebook readerul Prestigio a spart în ceea ce mă privește bariera aia mentală că io citesc cărțile doar de pe hârtie. Căci, în lunile astea de când îl am, am citit mai multe cărți electronice și, culmea sau nu, majoritatea au fost clasice, gen ”Mândrie și prejudecată” sau mai multe scrieri de Poe :))

Acum m-am mai pricopsit cu scula de mai jos. Care poză am făcut-o așa la șmecherie, ca un fel de product placement pentru chinezu.eu :)) Tableta 7070C cu pricina mi-a venit abia ieri, așa că nu am apucat să o manipulez, ca să zic așa, pentru că, evident, Alex al meu e călare pe ea de cum a venit :D Dar promit că după ce prestez la ea vă raportez ce și cum

PS. Exact când scriu aceste rânduri, Alex al meu îmi arată ce mișto se joacă Angry Birds pe tabletă. Ocazie cu care am văzut și eu pentru prima dată care e faza cu jocul ăsta :))

8 comentarii la “Da’ ce Prestigio Multipad mi-am tras :D

 1. silavaracald Răspunde

  Stai pe-aproape de Alex, că bag samă că se pricepe.
  Așteptăm detalii!

 2. Papa Răspunde

  dacă s-a apucat de angry birds l-ai pierdut :))

 3. Ionut Răspunde

  :D s-o stapanesti sanatos, nu te-ai lasat si ai facut ce mi-ai zis

 4. Danyzus Răspunde

  Daca tot testezi la ea, eu as fi curios daca suporta flash player, daca se poate face update la android 2.3 si daca merg atasate modemuri 3G pe usb si care sa functioneze. Daca toate astea merg atunci dau fuga la magazin si imi iau tableta :-)

 5. Monica Hategan Răspunde

  Felicitari de achizitie!
  …si nu-l lasa pe Alex al tau….asa cum sublinia papa, sa umble cu angry birds :D…

 6. zmenta Răspunde

  s-o folosesti sanatos! :D asteptam un review :)

 7. Manuel Răspunde

  Am zis eu ca anul asta ma fac cu o tableta. Mi-ai adus aminte :D Distractie mare cu ea.

 8. Dan Tanasescu Răspunde

  Tocmai azi mă uitam la nişte review-uri la tableta asta! Sunt curios cât ţine bateria în condiţii de navigare pe net prin Wi-Fi sau 3G! Din câte am văzut are Flash şi două porturi USB, aşa că bănuiesc că poţi posta şi pe blog de pe ea! Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: