Dacă îmi permiteți, niște recomandări

Aș începe prin a vă recomanda cu maximă tărie să vă duceți pe 29 mai la Târgul de Jucării organizat de cei de la Teatrul Masca. Am fost cu piticii mei în ultimele două ediții și am trăit niște clipe interesante :)) Ideea e că acolo copiii pot să își ducă jucăriile, primesc un certificat de negustor și le vând sau le schimbă. Merită să vă plimbați printre mesele ”negustorilor” și să începeți o negociere cu ei pe anumite jucării. Veți vedea cât de în serios iau ei ce fac acolo și, credeți-mă, va fi o lecție și pentru voi :)

Eu o să ajung la Târg după cei voi încuraja de pe margine bloggerii care aleargă la Crosul Pădurii, duminică dimineața de pe la 9.00 :)

Tovarășu Sorin Rusi organizează un preafrumos concurs de ăsta de-al lui cu laptopuri premii :)) Mai bine intrați la el și vedeți, io am zis că vă spun că nu se știe care dintre voi puneți mâna pe un device de ăla, ca să nu îi zic gadget :D

Pentru că tot veni vorba de concursuri, vă reamintesc că puteți înșfăca o invitație dublă la concertul Scorpions de pe 9 iunie, precum și o pereche de adidași pe arcuri, care sunt ceva chestie modernă de alergat, vedeți voi :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă îmi permiteți, niște recomandări”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)