Bravo, bă Dane, că ai ajuns și tu endorser :D

Mă știți, doar, io cu chestiuni de astea tehnice sunt aproape de pastă, mai ales când vine vorba de gadgeturi și deviceuri, la care mă pricep un pic mai jos de piciorul broaștei :D Dar am răspuns invitației celor de la Prestigio de a participa la lansarea tabletelor lor pentru că mă declar foarte mulțumit de ebook readerul pe care îl am de la ei și, în plus, pe sistem de PCR (pile, cunoștințe și relații :D) îmi sunt tare simpatici cei de la Borțun Olteanu, agenția care se ocupă de brandul cu pricina :)

Despre tabletele lansate mi-e greu să vă povestesc foarte multe. Nu pentru că nu m-am jucat cu ele și mi s-au părut corespunzătoare, ci pentru că zău dacă mă pricep ce să apreciez la ele :)) Așa că îi las pe specialiști să se pronunțe, căci indiferent de cât de mare e tentația de a mă da deștept când nu e cazul, de data asta zic pas :D

Ce mi-a plăcut mie (și mi-a plăcut de foioioioi) a fost faptul că unul din endorserii brandului Prestigio (eh, merita să bag termenul ăsta, da? :D) prezenți la eveniment a fost și Dan Dumbravă, căpitanul echipei de rugby Steaua București. E greu să înțelegeți cât de tare m-am bucurat că, în sfârșit, s-a găsit un brand care să aprecieze în acest fel munca pe care cei care joacă acest sport excepțional o depun și că merită să fie scoși și ei în față, nu numai fotbaliștii care… dar mai bine să nu intrăm în astfel de subiecte, căci mă simt prea bine când scriu astea ca să îmi stric feng shuiul :D

Pentru cei mai tehnici dintre voi iată și comunicatul oficial. Din care, firește, nu prea am înțeles mare lucru, dar sunt sigur că voi o să pricepeți mai multe :)

Prestigio MultiPad in Romania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Bravo, bă Dane, că ai ajuns și tu endorser :D”

  1. Uite, asa ceva vrem sa vedem mai des. Sunt atatea cazuri de sportivi care nu sunt adusi in fata si nici sustinuti. Am o idee> daca ott adopta oamenii gropi, copii, caini si toate cele, de ce nu ar adopta companiile astea mari (care au, pot si isi permit) sportivi, care ar face eprformanta, dar nu au bani (de sali specializate, echipamente, drumuri, etc). Eu zic sa se faca o campanie: Adopta un sportiv! Se grabeste cineva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)