Decret: Timișoreana se bea cu timișoreni în Timișoara!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am deosebita plăcere (și zău dacă fac mișto, nici măcar juma de milimetru, căci fantastic ce tare îmi place să mă duc la oamenii ăia faini de acolo) de a vă informa că pe 12 aprilie, de la orele 18.00 trecute fix, la Porto Arte, în minunatul oraș Timișoara, vă invit să ne întâlnim ca să, firește, BEM BEREEEEEEEEE :))

Mai precis Timișoreana a decis că unii dintre noi ne pricepem la degustat sucul de hamei și că știm aprecia la adevărata valoare licoarea cu pricina, așa că o să ne facă cinste (la modul responsabil, așa cum trebe băută berea) cu niște Timișoreana filtrată sau nefiltrată, după gust :D Iar eu, ca blogger oficial al excelentei inițiative Drumul Mingii mă voi strădui să vă arăt că bloggingul și Timișoreana merg excelent halbă-n gură, pardon, mă scuzați, mână-n mână :))

Așa că, dragi bloggeri și twitteriști timișoreni, vă rog să îmi dați un mail pe cristi.china pe gmail cei care doriți să fiți prezenți la minunata întâmplare, ca să întocmesc și eu un tabel de prezență, căci, chinezu fiind, îmi place să lucrez organizat și conștiincios și atunci când vine vorba de băut bere cu oameni faini :))

IMPORTANT: Cum sunt un mare fan al băutului responsabil, deși nu par la prima vedere, știu :D, spun din start că nu vreau să văd nici o persoană sub 18 ani pe acolo. Sorry, dar nu se poate. Și dacă vă supărați pe mine, atunci aduceți-vă aminte că oricum voi sunteți câștigătorii pe termen mediu și lung :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

25 thoughts on “Decret: Timișoreana se bea cu timișoreni în Timișoara!”

  1. Sa saluti ospatarita aia frumoasa de la porto arte. Ii spui ca o saluta ala micu’ de la Amir din sala :)). Si sa bei o nefi si pentru mine. Frumos acolo! Vreau ACASA!!!!! :((

  2. Eu nu reusesc sa ajung in seara asta, nu ma sint prea bine, m-a luat o raceala zdravana:D patesc ca oamenii inteligenti care racesc cand e cald afara :P :)) imi pare tare rau, mi-ar fi placut sa va cunosc, sper sa fie si alte ocazii :) oricum, have fun diseara :) sper sa vad pe blogurile voastre impresii:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)