Cum a câștigat Bloghita un banner și un interviu pe chinezu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi cer scuze pentru întârzierea cu care anunț câștigătorul review-ului sportlocal.ro. Dar tot am vrut să mă văd cu Vlad Dulea, cel responsabil de cum arată siteul acuma, să discutăm pe tema asta, să alegem cele mai bune păreri. Cum nu am reușit să ne vedem la față, ci numai la mail :)), hai că îl declar cu de la mine putere pe Bloghita câștigătorul premiul nu prea nu știu ce, dar atâta am, adică banner și interviu acilea pe chinezu :)

Felicitări, stimabile, și multe mulțumiri tuturor celor care au trimis reviewuri (și care au fost surprinzător de mulți).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum a câștigat Bloghita un banner și un interviu pe chinezu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)