Politica oricum ne face. Hai să o facem și noi pe ea

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu aceste cuvinte înălțătoare din titlu, lansez secțiunea politică de pe chinezu.eu :D Că era cazul să îmi fac și un locșor de ăsta de nebunii, unde să aberez (atât cât mă pricep) despre cele ce se întâmplă în minunatul spațiu politic mioritic. Am luat decizia de a scrie într-un loc separat despre de astea pentru că nu vreau să irit pe toți cei care mă citesc, ci doar pe cei care aleg să fie iritați de astfel de păreri și băgări în seamă politice :))

Mulțumesc lui Seby Avram, cel care a realizat ”Chinezării politice” și care a răspuns la apelul meu de când am invitat wordpresiștii la o aroganță :D

Haideți, ce mai așteptați, dați-vă cu părerea :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Politica oricum ne face. Hai să o facem și noi pe ea”

 1. Nu cred ca politica merita atentia asta. Lumea e tot mai dezamagita de politica. In plus, ultima “bomba” din domeniul asta ne arata ca fripturistii sunt tot mai multi: actorul Mugur Mihăescu “Garcea” a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde.

 2. @Gerhald
  mah, stiu ce zici…
  numai ca eu am fost virusat deja, e prea tarziu pentru mine…
  de aia am si luat decizia sa nu mai scriu direct pe chinezu.eu, ci pe o sectiune separata

 3. Cred că iniţiativa ta va avea succes. Unii dintre noi au efectiv ceva de spus şi-atunci e bine să ai un loc special amenajat pentru discuţii, fumat, înjurături, etc….
  Ştii cum se spune : la fotbal şi politică ne pricepem toţi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)