22.07.2017

Ce mai înseamnă roblogfest pentru voi?

Anul trecut eu mi-am precizat foarte clar poziția față de roblogfest, citez ”este una din iniţiativele frumoase care ordonează acest minunat haos numit blogosferă” :) În general apreciez orice încercare de categorisire, clasamentizare în zona asta din cel puțin două motive. Primul pentru că așa măcar se mai ordonează ceva, în funcție de anumite criterii, care sunt contestate și e foarte bine că e așa căci se creează discuții benefice pentru blogosferă în general, dar și pentru că așa, în astfel de conjucturi, mai ies la iveală niște bloguri surprinzătoare, despre care nu prea am mai fi auzit sau, mă rog, le-am fi remarcat mai greu.

Bun. Revenind la ediția de anul acesta. Ce mai înseamnă competiția aceasta pentru voi? Căci știu că unii dintre voi, precum am făcut eu, de altfel, ne-am retras din astfel de isprăvi, dar le sprijinim, cum ziceam, mai de pe margine :)) Alții, dezamăgiți că la edițiile trecute nu au fost apreciați așa cum simt ei că meritau, nu se vor înscrie și, unii, vor face de telecomandă din start roblogfest-ul. Dar sunt unii care consideră că acum au o șansă de a se face remarcați și vor pedala masiv pe chestiunea asta.

Aștept părerile voastre. Pentru că, nu-i așa, mai multe creiere gândesc mai bine decât solitarul meu neuron :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Există o minimă decență în toate cele

Politica oricum ne face. Hai să o facem și noi pe ea

15 comentarii

 1. luni, 28 februarie 2011, 09:48

  pentru mine un loc unde poti sa intalnesti oameni faini, pe care ii credeai naspa si oameni naspa pe care ii credeai faini… si unde poti sa te inbeti foarte intens… adica asta am facut anul trecut…

  Răspunde
 2. luni, 28 februarie 2011, 09:51

  @gaben.ro
  degeaba, mah, parerea unui specialist e dumnezo, clar… :)))))))))

  Răspunde
 3. luni, 28 februarie 2011, 10:02

  Noi apreciem roblogfest-ul ca pe o oportunitate de a ne consolida imaginea in online si un prilej de a afirma – inca o data! – ca nu suntem modesti :) . Deci, ne-am inscris.

  Răspunde
 4. luni, 28 februarie 2011, 10:32

  M-am inscris ie u anul acesta. Pai, pe 26 martie dimineata trebuie sa fiu la aeropost. Pe 25 e festivitatea de incheiere si party. Se potrivesc perfect. Puteam sa lipsesc!? :))) Plus ca am sansa de a-mi face blogul mai cunoscut. Eventual sa imi consolidez directia :D

  Răspunde
 5. luni, 28 februarie 2011, 10:37

  Anul acesta zic pas. La anul cred ca voi spune prezent

  Răspunde
 6. luni, 28 februarie 2011, 10:47

  M-am inscris si eu in competitie mai ales ca pentru noi cei mici este o sansa mare prin care ne putem afirma. Despre punctele negative ale roblogfestului nu stiu prea multe. Voi afla si eu in curand.

  Răspunde
 7. luni, 28 februarie 2011, 11:36

  Roblogfest este evenimentul unde, dacă nu iau un premiu tot mă întâlnesc cu Chinezu și-l pun să dea o bere.

  Răspunde
 8. luni, 28 februarie 2011, 11:41

  @eftimie
  ma bucur ca esti profesionist all the way… :))))))))

  Răspunde
 9. luni, 28 februarie 2011, 12:21

  Pentru mine e o competite majora unde pot sa mi arat „lucrarile” mele blogerilor mai experimentati. :D

  Răspunde
 10. luni, 28 februarie 2011, 12:46

  Cand consider ca am cat de cat sanse, ma bag, cand nu, stau cuminte.

  Răspunde
 11. luni, 28 februarie 2011, 13:16

  @eftimie
  Ce-i ăla roblogfest?

  Răspunde
 12. luni, 28 februarie 2011, 13:58

  Noi inca ne gandim. Ideea evenimentului in sine e de apreciat si e fain ca exista.
  Avem insa doua probleme sau retineri
  1. Nu ne prea vine sa ne inscriem singuri. Adica daca nu am facut suficient de buni incat sa fim nominalizati de altcineva, ce sa cautam pe acolo? :D
  2. Nu agreem ideea de vot, am decis sa nu facem nici la noi pe blog vreun concurs care sa se jurizeze prin vot public, like-uri si alte alea. E opinia si pozitia noastra, nu zic ca e buna sau rea, dar asa vom proceda. In cazul asta, repet, de ce tocmai noi ne-am baga de bunavoie intr-un concurs bazat aproape exclusiv pe vot. Pentru ca la jurizate, vad eu, nu prea avem cum (sau nu am priceput inca…)

  Răspunde
 13. luni, 28 februarie 2011, 15:46

  Eu sunt blogger Sighișorean și din păcate sunt singurul, am interacționat cu bloggeri doar la meet-ul de anul trecut din Brașov iar aceasta ar fi o oportunitate pentru mine pentru a cunoaște oameni noi și după cum spui tu pentru a mă afirma.

  Răspunde
 14. luni, 28 februarie 2011, 15:53

  RoBlogFest-ul asta, ii precum ZeList-ul : le putem gasi o sumedenie de deficiente insa, sunt singurele barometre acceptabile, la ora asta, de a masura si a clasifica blogosfera ! pana cand s-o inventa altele mai sukare, om videa… sa nu uitam, ca e si o munca de a-ti convinge cititorii, in a te sustine, nu doar a te citi/comenta, sprijini cu un Like ori RT !

  Răspunde
 15. marți, 29 martie 2011, 14:34

  O chestie foarte faina! Socializare & party :))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *