Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ce mai înseamnă roblogfest pentru voi?

Anul trecut eu mi-am precizat foarte clar poziția față de roblogfest, citez ”este una din iniţiativele frumoase care ordonează acest minunat haos numit blogosferă” :) În general apreciez orice încercare de categorisire, clasamentizare în zona asta din cel puțin două motive. Primul pentru că așa măcar se mai ordonează ceva, în funcție de anumite criterii, care sunt contestate și e foarte bine că e așa căci se creează discuții benefice pentru blogosferă în general, dar și pentru că așa, în astfel de conjucturi, mai ies la iveală niște bloguri surprinzătoare, despre care nu prea am mai fi auzit sau, mă rog, le-am fi remarcat mai greu.

Bun. Revenind la ediția de anul acesta. Ce mai înseamnă competiția aceasta pentru voi? Căci știu că unii dintre voi, precum am făcut eu, de altfel, ne-am retras din astfel de isprăvi, dar le sprijinim, cum ziceam, mai de pe margine :)) Alții, dezamăgiți că la edițiile trecute nu au fost apreciați așa cum simt ei că meritau, nu se vor înscrie și, unii, vor face de telecomandă din start roblogfest-ul. Dar sunt unii care consideră că acum au o șansă de a se face remarcați și vor pedala masiv pe chestiunea asta.

Aștept părerile voastre. Pentru că, nu-i așa, mai multe creiere gândesc mai bine decât solitarul meu neuron :))

15 comentarii la “Ce mai înseamnă roblogfest pentru voi?

 1. gaben.ro Reply

  pentru mine un loc unde poti sa intalnesti oameni faini, pe care ii credeai naspa si oameni naspa pe care ii credeai faini… si unde poti sa te inbeti foarte intens… adica asta am facut anul trecut…

 2. chinezu Reply

  @gaben.ro
  degeaba, mah, parerea unui specialist e dumnezo, clar… :)))))))))

 3. Masca Reply

  Noi apreciem roblogfest-ul ca pe o oportunitate de a ne consolida imaginea in online si un prilej de a afirma – inca o data! – ca nu suntem modesti :) . Deci, ne-am inscris.

 4. Manuel Reply

  M-am inscris ie u anul acesta. Pai, pe 26 martie dimineata trebuie sa fiu la aeropost. Pe 25 e festivitatea de incheiere si party. Se potrivesc perfect. Puteam sa lipsesc!? :))) Plus ca am sansa de a-mi face blogul mai cunoscut. Eventual sa imi consolidez directia :D

 5. Tudor Reply

  Anul acesta zic pas. La anul cred ca voi spune prezent

 6. Laci Reply

  M-am inscris si eu in competitie mai ales ca pentru noi cei mici este o sansa mare prin care ne putem afirma. Despre punctele negative ale roblogfestului nu stiu prea multe. Voi afla si eu in curand.

 7. eftimie Reply

  Roblogfest este evenimentul unde, dacă nu iau un premiu tot mă întâlnesc cu Chinezu și-l pun să dea o bere.

 8. chinezu Reply

  @eftimie
  ma bucur ca esti profesionist all the way… :))))))))

 9. AdrianEugen Reply

  Pentru mine e o competite majora unde pot sa mi arat “lucrarile” mele blogerilor mai experimentati. :D

 10. 'mnealui Reply

  Cand consider ca am cat de cat sanse, ma bag, cand nu, stau cuminte.

 11. m3bis Reply

  @eftimie
  Ce-i ăla roblogfest?

 12. LumeaMare Reply

  Noi inca ne gandim. Ideea evenimentului in sine e de apreciat si e fain ca exista.
  Avem insa doua probleme sau retineri
  1. Nu ne prea vine sa ne inscriem singuri. Adica daca nu am facut suficient de buni incat sa fim nominalizati de altcineva, ce sa cautam pe acolo? :D
  2. Nu agreem ideea de vot, am decis sa nu facem nici la noi pe blog vreun concurs care sa se jurizeze prin vot public, like-uri si alte alea. E opinia si pozitia noastra, nu zic ca e buna sau rea, dar asa vom proceda. In cazul asta, repet, de ce tocmai noi ne-am baga de bunavoie intr-un concurs bazat aproape exclusiv pe vot. Pentru ca la jurizate, vad eu, nu prea avem cum (sau nu am priceput inca…)

 13. Bogdan Anghelina Reply

  Eu sunt blogger Sighișorean și din păcate sunt singurul, am interacționat cu bloggeri doar la meet-ul de anul trecut din Brașov iar aceasta ar fi o oportunitate pentru mine pentru a cunoaște oameni noi și după cum spui tu pentru a mă afirma.

 14. PATRICKdan Reply

  RoBlogFest-ul asta, ii precum ZeList-ul : le putem gasi o sumedenie de deficiente insa, sunt singurele barometre acceptabile, la ora asta, de a masura si a clasifica blogosfera ! pana cand s-o inventa altele mai sukare, om videa… sa nu uitam, ca e si o munca de a-ti convinge cititorii, in a te sustine, nu doar a te citi/comenta, sprijini cu un Like ori RT !

 15. zmenta Reply

  O chestie foarte faina! Socializare & party :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.