Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Câți dintre voi știați că Andi Moisescu are blog?

Unii dintre voi veți zice (vă știu io, nu încercați să negați) că prin această postare încerc și eu să mă bag în seamă cu Andi Moisescu, mai ales că acum e o rotiță foarte importantă din mecanismul (vă place cum sună expresia, ai? :D) Românii au talent, carevasăzică e mare vedetă, adicătelea de aia scriu și io acuma de el. Dincolo de logica precară a unui astfel de raționament (dacă e vedetă, mai contează dacă scriu io de el?), precizez că și eu, și el we know better :D

De fapt, nici nu scriu despre Andi, ci despre blogul lui. Am văzut cu vreo 10 zile în urmă că are ceva activitate în domeniu, dar am zis că o fi o toană, că poate e doar așa un foc de paie (cum văd la mulți, din păcate), deși, recunosc, am zis că astea sunt semne beton, pentru că, la cum îl simt io pe Andi, fără să ne fi întâlnit de multe ori în viață, nu prea s-ar apuca de treaba asta dacă nu ar vrea să o facă la modul serios.

Așa că nu pot decât să mă bucur corespunzător că prestează și că promite să presteze și mai de soi pe blog la el :D Și să ne întâlnim odata la berea aia, frateeee, că și așa mi-am auzit tot felul de vorbe după postarea cu pricina și măcar să ne râdem de ele cu niște halbe în față :))

13 comentarii la “Câți dintre voi știați că Andi Moisescu are blog?

 1. Stefan Murgeanu Reply

  nu stiam, dar am aruncat acum o privire acolo si scrie chiar fain :)

 2. papa Reply

  eu am aflat acum o saptamana de blogul lui. Imi place de el si “dincolo de apropo” :)

 3. Krauter Reply

  Am urmarit emisiunea lui Bobby Voicu la Radio Lynx acum vreo 2 saptamani cand a fost invitat Andi Moisescu si spunea ca blogul este gata, dar are nevoie “curajul” primului articol. Se pare ca, inpins de la spate de Bobby, la 2-3 zile dupa emisiune a aparut primul articol. Am aflat imediat, ca era deja in Reader-ul meu.

 4. Sorin Reply

  Imi place foarte mult de Andi Moisescu. Sunt chiar curios:)

 5. Manuel Reply

  Il am in reader de o saptamana. sigur are multi fani chiar si pe partea cu bloggingul :D

 6. ihearlights Reply

  Stiam de la lansare bre Chinezule. Pai ce, noi nu cititm pe orisicine, noi citim numa vedete…matale esti exceptia:P

  /joke

  Scrie faina Andi, si sper sa continue tot asa:D

  GO GO Andi!!

 7. Alex Dima Reply

  Eu chiar nu ştiam că are blog. Foarte interesant şi chiar are articole interesante.

  Dă-i cu berea, chinezule.

 8. Pato Basil Reply

  eu stiam:))

 9. soro Reply

  Apropos de articolul tau “Se găsesc din ce în ce mai puține postări mișto pe bloguri”, asta este un contra exemplu. Conform metodei de filtrare proprii si personale, blogul lui Andi Moisescu este in reader de pe vremea cand avea un singur post (cam o saptamana). Si, din cate vad, va ramane acolo.

 10. Moldovean cu blog Reply

  Il itesc de ceva vreme si nu mi-a inselat asteptarile! E una din putinele vedete de televiziune care isi face treaba cu profesionalism, isi vede de treaba lui si se dedica cu devotament meseriei lui!

 11. Alex Mielus Reply

  Like Andi Moisescu (aka http://www.facebook.com/andimoisescu.ro ) => atunci am aflat :)

 12. neonu Reply

  Acum cinci minute am aflat si eu. Scrie chiar placut asa incat si-a mai castigat un cititor:)

 13. De ce imi place blogul lui Andi Moisescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.