Câți dintre voi știați că Andi Moisescu are blog?

Unii dintre voi veți zice (vă știu io, nu încercați să negați) că prin această postare încerc și eu să mă bag în seamă cu Andi Moisescu, mai ales că acum e o rotiță foarte importantă din mecanismul (vă place cum sună expresia, ai? :D) Românii au talent, carevasăzică e mare vedetă, adicătelea de aia scriu și io acuma de el. Dincolo de logica precară a unui astfel de raționament (dacă e vedetă, mai contează dacă scriu io de el?), precizez că și eu, și el we know better :D

De fapt, nici nu scriu despre Andi, ci despre blogul lui. Am văzut cu vreo 10 zile în urmă că are ceva activitate în domeniu, dar am zis că o fi o toană, că poate e doar așa un foc de paie (cum văd la mulți, din păcate), deși, recunosc, am zis că astea sunt semne beton, pentru că, la cum îl simt io pe Andi, fără să ne fi întâlnit de multe ori în viață, nu prea s-ar apuca de treaba asta dacă nu ar vrea să o facă la modul serios.

Așa că nu pot decât să mă bucur corespunzător că prestează și că promite să presteze și mai de soi pe blog la el :D Și să ne întâlnim odata la berea aia, frateeee, că și așa mi-am auzit tot felul de vorbe după postarea cu pricina și măcar să ne râdem de ele cu niște halbe în față :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Câți dintre voi știați că Andi Moisescu are blog?”

  1. Am urmarit emisiunea lui Bobby Voicu la Radio Lynx acum vreo 2 saptamani cand a fost invitat Andi Moisescu si spunea ca blogul este gata, dar are nevoie „curajul” primului articol. Se pare ca, inpins de la spate de Bobby, la 2-3 zile dupa emisiune a aparut primul articol. Am aflat imediat, ca era deja in Reader-ul meu.

  2. Apropos de articolul tau „Se găsesc din ce în ce mai puține postări mișto pe bloguri”, asta este un contra exemplu. Conform metodei de filtrare proprii si personale, blogul lui Andi Moisescu este in reader de pe vremea cand avea un singur post (cam o saptamana). Si, din cate vad, va ramane acolo.

  3. Pingback: De ce imi place blogul lui Andi Moisescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)