Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Aventurile lui Habarnam (văzute după câțiva ani…)

Am fost cu doamna mea și cu Mara mea cea minunată la ”Aventurile lui Habarnam”. Alecu nu a putut să vină (avea repetiții), dar i-a spus entuziasmat surorii sale că ”o să vezi ce fain e, cu umflăm, umflăm, apoi stăm”, în timp ce eu mă uitam la el foarte mirat, calculând că el văzuse piesa asta cu vreo 3 ani în urmă. Și, uite, o ține minte…

Și eu țin minte că ”Aventurile…” pe care le-am văzut atunci era primul spectacol adevărat, pus în scenă de un teatru mare, la care am fost, ca părinte, într-o sală plină de copii. Și, pe măsură ce se derula piesa, era contrariat total de haosul care domnea în sală, cu copiii țipând și comentând replicile actorilor de pe scenă, mi se părea că nu e adevărat :) Căci contrazicea tot ce știam eu despre decorum-ul care trebuie să domnească într-o sală de teatru… Apoi, după ce am fost de mai multe ori la astfel de întâmplări, m-am obișnuit și nu mi s-a mai părut nu știu ce șmecherie. În continuare cred, însă, că serioși nervi trebuie să ai ca actor să joci în fața unui astfel de public :)

Piesa de acum, văzută după vreo 3 ani, nu mi s-a părut la fel de proaspătă. Parcă nici actorii nu relaționau cu publicul așa cum o făcuseră (sau, poate, mi se păruse mie…) prima dată când i-am văzut. Pe undeva e de înțeles, să joci de atâtea ori aceeași piesă… Oricât de mare succes ar fi ea… Căci da, ”Aventurile lui Habarnam” este un spectacol la care vă recomand să mergeți. Cu copii sau fără. Cei mari pentru că nu cred că nu ați citit măcar o dată celebrele aventuri după care s-a făcut piesa, cu cei mici pentru că piticii voștri merită acele momente de râs colectiv, pe care numai copiii îl pot presta cu atâta forță :)

2 comentarii la “Aventurile lui Habarnam (văzute după câțiva ani…)

  1. Ciprian Reply

    Ptiu, dictai coincidenta! Eu taman azi l-am recitit pe Habarnam. Mai exact primul capitol, m-am si “tras pe video” ;)

  2. Chinezu Reply

    @Ciprian
    no vezi, mah, ca o carte ca si asta e nemnuritoare :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.